RunningNow er klar med løb, styrketræning og gang - se her hvor og hvornår

AALBORG: Kan man bruge gang som træningsform? Ja, det kan man - et nyt og anderledes motionstilbud ser nu dagens lys i Aalborg. Det skriver initiativtagerne RunningNow i en pressemeddelelse.

I flere år har RunningNow haft udendørs holdtræning i Aarhus med gang, løb og styrketræning som motionsform og nu åbner de altså i Aalborg.

RunningNow gør meget ud af at styrke det sociale fællesskab. PR-foto

- Vi gør det på en anden måde i RunningNow end andre motionstilbud: Du har stor fleksibilitet i form af mange holdtyper og træningstidspunkter med professionelle lønnede trænere. Du får frisk luft, fordi vores træning altid foregår udendørs i alt slags vejr, siger Rune Darling, stifter og indehaver af RunningNow.

- Og så gør vi meget ud af at facilitere og styrke det sociale fællesskab. Det håber vi, at aalborgenserne har lyst til at prøve.

RunningNow har løbe- og gåhold til alle - begyndere, øvede og i alle aldre. Gang som træningsform er også blevet et stort tilløbsstykke i RunningNow, står der i pressemeddelelsen.

Rune Darling glæder sig til at præsentere RunningNow her i byen. PR-foto

- Vi har løbeskole for begynderen, som aldrig har løbet og gerne vil i gang. Vores løbe- og gåhold er niveauinddelte, så der er noget for alle. Især vores gåhold StrongWalk og SeniorWalk er blevet populære, for man kan sagtens bruge gang som træningsform, siger Rune Darling.

- Og det er ikke bare en almindelig gåtur - man får virkelig pulsen op i forskelligt terræn. Det skal være sjovt og udfordrende og samtidig styrke fysikken.

I takt med, at afdelingen vokser i Aalborg, vil man få en stor valgfrihed i form af mange holdtyper. Som medlem er det også nemt og hurtigt at booke sine holdtræninger i RunningNow appen.

Mødestedet for RunningNows nye afdeling i Aalborg er Stolpedalsvej 2 (på parkeringspladsen) i Hasseris.

Du finder meget mere info her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...