I december begyndte Nørregade at dufte af frisklavede vafler, men det er snart fortid, hvis en lejer melder sig på banen

AALBORG: Hvis du har passeret Nørregade nummer 14 inden for den senere tid, har du måske bemærket et til leje-skilt i vinduet. Ejeren Katerina Komselis fortæller, at Vaffelhuset lukkes ned, når der er fundet en lejer til lokalerne.

Camilla Gammelgaard
Til leje-skiltet har efterhånden hængt i vinduet i nogle uger. Privatfoto

Flytter ikke langt væk

Vi skal kun tilbage til december for at finde åbningsdagen hos Vaffelhuset, der erstattede Nr. 14 Diner, som Katerina Komselis også stod bag. Nu er butikken i Nørregade til leje, og selvom der ikke har været gang i vaffeljernet ret længe, så understreger ejeren, at det ikke skyldes dårlig omsætning, at der nu ledes efter en ny lejer.

- Det haster ikke at få den lejet ud. Jeg tager det, som det kommer. På sigt vil jeg bare gerne kunne flytte fokus over på andre ting, og derfor har jeg taget den beslutning, fortæller hun.

Faktisk tager hun vaffeljernet under armen og flytter det ud til sin Café Salt i Vestre Fjordpark.

- Jeg vil hellere gøre én ting ordentligt fremfor at have gang i to på en gang. Der er meget at lave i Vestre Fjordpark, og det er en lang sæson, som kræver meget arbejde, siger hun.

Havudsigten lokker

Katerina Komselis stod også i spidsen for isbutikken ved vandet sidste år, og hun håber på at kunne udvide sæsonen.

- Der er virkelig dejligt i Vestre Fjordpark hele året rundt. For eksempel kan man sidde indenfor og nyde en rigtig efterårsdag. Det har sin helt egen charme, og det håber jeg også, folk får øjnene op for.

Hun er dog forberedt på vinterperioden, hvor Café Salt trods alt lukker ned.

- Jeg har flere ting i kikkerten, der er mere vinterorienterede, og som ikke er set i Aalborg før, siger hun.

På nuværende tidspunkt vil hun ikke uddybe yderligere, men hun fortæller, at det næste projekt ikke har noget med restaurationsbranchen at gøre.

Camilla Gammelgaard
Katerina Komselis brænder mere for sin isbutik i Vestre Fjordpark. Foto: Dronefoto Nord

Du kan nå det endnu

Katerina Komselis åbnede Cafe Salt op for sæsonen i sidste weekend, og man kan indtil videre regne med, at der er åbent i weekenderne, når der er godt vejr. Hun fortæller desuden, at Vaffelhuset ikke bare lukker fra den ene dag til den anden:

- Det går godt med butikken, og jeg er stadig rigtig glad for Nørregade, så jeg holder åbent indtil den er lejet ud, siger hun.

Man kan altså stadig nå at få en is, en vaffel eller måske en omgang Fish and chips, hvis man er i midtbyen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...