14. februar er kærlighedens dag - hvordan skal du fejre den?

AALBORG: 14. februar er valentinsdag, og mange forelskede par fejrer kærligheden denne dag. Men hvordan kan du gøre det bedst og mest romantisk i Aalborg? Her på aalborg:nu har vi samlet fem gode idéer til dig:

Gå en romantisk tur langs fjorden

Hvis du gerne vil på en romantisk date, er det altid en god idé at gå en tur.

Aalborg har mange flotte ruter, men vi foreslår en god tur langs Limfjorden. Og når I når til Musikkens Hus, så slå et smut forbi Nordkraft, hvor I kan nyde udsigten over byen fra toppen helt gratis.

Thomas Lee Christensen
Turen langs fjorden er både smuk og romantisk. Og med en kort afstikker til Nordkraft kan I også nyde udsigten fra 13. sal. Foto: Thomas Lee Christensen.

Spis på Aalborgs lækre restauranter

Der findes et hav af gode og romantiske muligheder i Aalborg.

Det kunne for eksempel være Bistro 59 eller Prinses Juliana. Et bud på en god restaurant til prisen kunne være Restaurant SMAEK, der laver god mad til rimelige priser.

Thomas Lee Christensen
Aalborg har en række lækre restauranter inden for ethvert budget. Foto: Thomas Lee Christensen

Lån et brætspil på biblioteket

Hvis I er mere til at hygge jer hjemme, er brætspil altid en sikker vinder.

Men hvis I har brug for noget nyt at spille - eller bare er trætte af Ludo - så tag på biblioteket. Her har de et hav af brætspil, faktisk over 300, som man kan låne helt gratis.

Thomas Lee Christensen
Du kan finde brætspil på alle Aalborgs biblioteker og med en samling på over 300 spil, er der spil for hver en smag. Foto: Thomas Lee Christensen.

Mal på keramik hos Art By Me

Det er altid en god idé at lave en eller anden form for aktivitet, når man er på date. Så bruger man nemlig hovedet på noget andet end kun at snakke.

Det kan være alle mulige aktiviteter, men et forslag kunne være en tur forbi Art By Me på Dannebrogsgade, hvor du kan male på keramik.

Du behøver ikke være god til at male, for så kan I grine af hinandens ”kunstværker” og hygge jer med en aktivitet, som ingen af jer nødvendigvis har prøvet før.

Thomas Lee Christensen
Hvis du nogensinde har set filmen "Ghost", ved du, at keramik kan være en hed oplevelse. Hos Art By Me skal du dog ikke forme keramikken men male på den. Foto: Thomas Lee Christensen

Sofasæderne i Biffen

Normalt vil vi ikke anbefale en tur i biografen valentinsdag. Der er sort af mennesker, og der er ikke meget nærvær, når man sidder i hvert sit sæde.

Men hvis du kan sikre dig pladserne på bagerste række i Biffen i Nordkraft, er det en helt anden sag. Her har de nemlig sofaer, hvor man kan sidde rigtig tæt og hygge sig, mens filmen kører. Hvis man er heldig, kan man måske endda få et lille kys undervejs.

Thomas Lee Christensen
I Biffen i Nordkraft har de sofaer på bagerste række i alle tre sale. Sæder, der egner sig særdeles godt til gyserfilm, så man kan rykke tæt sammen, når det bliver lidt for uhyggeligt. Foto: Thomas Lee Christensen.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...