Kristian Wolsing siger farvel til Nørresundby og goddag til Amager. Privatfoto
Mennesker

Varehuschef stopper efter 12 år

Kristian Wolsing stopper i Kvickly Nørresundby

09. oktober 2017 kl. 12:02

Efter 12 år som varehuschef tager varehuschef Kristian Wolsing i Kvickly Nørresundby springet og har takket ja til en stilling som varehuschef i Kvickly Sundby på Amager.

- Jeg har haft 12 fantastisk gode år i Kvickly Nørresundby med et super godt team, og det har givet resultater, vi kan være stolte af. Samtidig har vi været arnested for mange dygtige ledere, der nu har lederstillinger rundt om i COOP samt i den øvrige detailhandel, siger Kristian Wolsing.

- Mine døtre er efterhånden blevet voksne - og jeg har i en alder af 49 år taget imod tilbuddet om, at drive en af Kvickly Kædens flagskibe. Varehuset er topmoderniseret efter det nyeste koncept og har én af kædens største omsætninger. Samtidig er jeg tættere på hovedkontoret i Albertslund, hvor jeg i forvejen ofte er, da jeg er tæt knyttet til COOP Nonfood Indkøb, tilføjer han.

Kristian Wolsing flytter til Amager allerede pr. 1. november. Hans hustru og yngste datter kommer til sommer, når datteren har færdiggjort sin studentereksamen.

- Selvfølgelig er det noget af et spring at rykke alt op med rode, men når opbakningen er der på hjemmefronten og jeg stadig er en ung mand - så er det med at komme af sted og opleve, siger varehuschefen

Annonceret indhold

Nyeste