Der er stor interesse for de nye baner i Svenstrup

SVENSTRUP: Det er en glad daglig leder, vi får fat i, da vi ringer til PadelPadel i Svenstrup. Siden åbningen for to måneder siden har han haft travlt i det nye center.

Selvom padelhallen er helt ny, og der endda allerede var tre steder i Aalborg, hvor man kunne udfolde sig i den hastigt voksende ketchersport, så er det fjerde og nyeste skud på stammen blevet taget godt imod.

- Vi har haft en rigtig god opstart, og det kan faktisk være svært at få en bane om aftenen, fortæller Daniel Christensen, som er daglig leder i den nye padelhal.

Den knap 4000 kvadratmeter store hal har 10 dobbeltbaner og to singlebaner, og så er det det eneste sted i Aalborg, hvor du kan spille på baner, der er godkendte til internationale konkurrencer.

Det har blandt andet betydet, at det er blevet hjemmebane for Aalborg Padel - en klub med omkring 100 medlemmer. Her kan man af og til spotte elitespillerne give den gas på hverdagsaftener.

Klar til Danish Open

Den internationale standard kommer af, at der den rigtige højde til loftet. Og så er der varme på i lokalerne, hvilket formentlig giver et plus i bogen for både professionelle og amatører - særligt her i vintermånederne.

Og det er altså ikke uden grund, hallen er indrettet, som den er:

- Vi kommer til at være medarrangører på Danish Open næste sommer, og derfor har vi fuld fart på, og en tro på at vi kan være nogle af de bedste indenfor området, og så håber vi selvfølgelig også på at udbrede sporten i Danmark, fortæller Daniel Christensen.

Sporten, som har gået sin sejrsgang over hele Danmark siden 2017, er efter sigende den hurtigst voksende sport i Danmark, og i dag er der over 500 baner i hele landet. Og i år kan du altså komme til et internationalt mesterskab i blandt andet Svenstrup.

Vil du selv spille padel, så foreslår Daniel Christensen, at du kommer ind om formiddagen, hvor der ofte er frie baner, man kan gå direkte på.

Om eftermiddagen og aftenen anbefaler han, at man tjekker på nettet efter ledige baner eller booker på forhånd, inden man tager turen til padelhallen i Svenstrup.

Du finder PadelPadel på Hellebarden 2 i Svenstrup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...