Svømmeland Nørresundby vil have flere kvinder indenfor - derfor laver de nu særlige Ladies Nights

AALBORG: En aften i stearinlysenes skær med musik, saunagus og afslapning - kun for kvinder.

Hvis det lyder tillokkende, så må du tage din veninde, mor, mormor, svigermor eller datter under armen. Svømmeland Nørresundby lancerer nemlig nu nogle helt særlige wellness-aftener for kvinder over 14 år.

- Vi oplever, at mændene udgør den største procentdel til Stilleaftener, hvilket vi gerne vil ændre lidt på. Ikke fordi, mændene ikke er velkomne, men vi vil gerne appellere til flere kvinder, siger kommunikationsmedarbejder i svømmeland Cecilie Hedegaard Bak.

Katrine Schousboe
Svømmelands kvindelige gusmestre er klar til at forkæle deltagerne med tre saunagus og afslapning i Relax-afdelingen. PR-foto

Den første kvinde-aften er fredag 29. marts, og den bliver fulgt af yderligere én 26. april. Og hvis det bliver en succes, vender konceptet tilbage igen i efteråret.

På den særlige aften inviterer de kvindelige gusmestre indenfor til tre saunagus og afslapning i den indendørs og udendørs Relax-afdeling.

- Der vil være tændt stearinlys og sat afslappende musik på, så vi håber på at kunne skabe nogle hyggelige rammer, fortæller Cecilie Hedegaard Bak.

Normalt er Relax-afdelingen kun åben for folk over 18 år, men til dette arrangement har man besluttet at åbne for, at mødre eller bedstemødre kan tage døtre eller børnebørn ned til 14 år med, for også at give de unge kvinder en chance for at opleve, hvad svømmehallen kan.

- Så kommer de jo forhåbentlig igen, når de er fyldt 18 år, siger hun.

Det koster 150 kr. at deltage i aftenen. Billetten kan bestilles i svømmeland eller på Facebook.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...