Der skal laves ny rampe - se hvilke konsekvenser det får for trafikken

AALBORG: Er du en af de mange tusinder, der hver dag kører sydpå på motorvejen omkring Aalborg, så skal du finde den helt store kasse med tålmodighed frem.

Fra i morgen, onsdag 21. november, og en måned frem betyder arbejdet med at gøre den nye frakørselsrampe Aalborg S færdig nemlig indsnævring af kørebaner og nedsat hastighed på E45 i sydgående retning. Arbejdet finder sted på stykket mellem tilkørsel Aalborg C og til og med frakørselsrampen Aalborg S, skriver kommune på deres hjemmeside.

Første step sker altså allerede i morgen, hvor der laves en indsnævring af kørebanen på rampen Aalborg S mod Mariendals Mølle. Der vil på rampen være nedsat hastighed til 50 km/t.

Samtidig sættes hastigheden på E45 ned til 80 km/t på strækningen fra tilkørslen til E45 fra Aalborg C og forbi frakørslen til Aalborg S.

På tilkørslen fra Aalborg C bliver der opsat midlertidigt autoværn af beton, der betyder, at trafikken fra Aalborg C skal flette tidligere med E45.

Ligeledes er punktet for frakørsel til Aalborg S flyttet, sådan at frakørslen bliver afkortet.

Når vi når frem til 17. december bliver trafikken omlagt til den nye frakørselsrampe Aalborg S. Trafikken vil frem til 21. december bliver afviklet i det fremtidige nødspor, mens det tilbageværende asfaltarbejde sker bag en afspærring.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...