Kastetvej har været hårdt ramt af vejarbejde, og nu rammes endnu en strækning

AALBORG: Forberedelserne til plusbussen har betydet en del større vejarbejder rundt i Aalborgs gader. Kastetvej har været særlig hårdt ramt under arbejdet, og selvom strækningen mellem Haraldslund og Dannebrogsgade nu så småt er ved at være færdig, er det slet ikke slut endnu.

Nu begynder arbejdet nemlig på strækningen fra Haraldslund og ud mod Vestre Fjordvej, fortæller Niels Bresemann, der er projektchef for plusbussen.

- Det bliver spærret ligesom den første deletape har været det. Vi sikrer selvfølgelig, man kan komme igennem som gående og cyklist. Nogle gange skal man som cyklist trække for at komme gennem området. Men ellers kan man komme gennem som gående, forklarer han.

Strækningen mellem Dannebrogsgade og Haraldslund er til gengæld åbnet igen, selvom der mangler nogle sidste ting som for eksempel blomsterbede. Asfalt, cykelsti og fortov er dog på plads.

Den ny afspærring ligger lige vest for indkørslen til parkeringspladsen mellem Haraldslund og Aalborg Stadion. Det er derfor stadig muligt at bruge p-pladsen.

Vejarbejdet mellem Haraldslund og Vestre Fjordvej skal efter planen være færdig til december.

På Kastetvej lige øst for Vestbyen Station er der også gang i vejarbejde, hvor der skal etableres en perron, fortov og cykelsti. Det arbejde er færdigt i løbet af et par måneder, fortæller projektchefen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...