Niels Skovmand Foto: Michael Koch
Livet her

Vejen der blev taget fra mig

Udviklingen fra at være friluftsnyder til at være sexeventyrer - klumme af Niels Skovmand

01. november 2017 kl. 18:42

AALBORG: I Nordjylland er der en masse smukke kyststrækninger og rig mulighed for at finde åndehuller, hvor man kan få sig lidt egentid. Snart her og snart der er der veje, hvor man let kan komme til smukke områder med adgang til skov, mark og fjord. Et af de steder som ligger tæt på den nordjyske hovedstad, er Kystvejen ved Bouet i Nørresundby.

Her ynder jeg ved tid og lejlighed og parkere min bil for at komme ned til fjorden eller besøge en af de mange shelters og naturlejrpladser, Aalborg Kommune sætter til rådighed. En ting jeg i øvrigt synes, man bør benytte sig mere af.

Foto: Michael Koch

Jeg har dog igennem noget tid undret mig over, hvorfor der holder så mange biler med personer, der ikke går ud af bilerne. Jeg mener bare, når man nu er her, så kan man vel bevæge sig ud i guds frie natur. Jeg har ligeledes konstateret, at disse mennesker i bilerne kigger ekstra nysgerrigt efter mig. I starten troede jeg, at der var noget galt med mit tøj, eller at jeg havde et fremmedlegeme imellem tænderne.

Det var dog ikke tilfældet, og jeg affærdigede det derfor som en hverdagsparanoid strøtanke.

Da jeg senere bevægede mig ind på et af de nyere sociale medier, Jodel, gik sandheden op for mig.

Jodel er et socialt medie, hvor man ganske anonymt kan beskæftige sig med små og store emner, hvilket man også gør.

Foto: Michael Koch

Den 11. september stødte jeg på følgende jodel:

"Erfaringer søges fra begge køn, nu har jeg læst super meget om kystvejen, hvornår er det bedst at komme som singlekvinde?"

Spørgsmålet får hurtigt 110 besvarelser, og interessen synes enorm. Pludseligt går det op for mig hvorfor bilisterne kiggede så undrende på mig.

Kystvejen er simpelthen et træfpunkt for frisindede udendørs sexentusiaster. Set i bagspejlet kan jeg da godt, med den viden jeg har nu, forstå, at jeg har virket lige vel bramfri i min færd på vejen. Men med den uskyldsrene tilgang jeg havde i min anvendelse af vejen, kan man vel næppe bebrejde mig noget.

Foto: Michael Koch

Nu hvor jeg har tilegnet mig den viden, kan jeg ikke længere benytte mig af området. Jeg kan jo ikke længere bevæge mig derud uden at tilskrive mine medborgere sexeventyrenes motiver.

Jeg synes, det er fantastisk, at menneskeheden er så alsidig, at vi alle har forskellige præferencer og i vid udstrækning har mulighed for at udleve de fleste fantasier. Jeg behøver ikke nødvendigvis at forstå trangen men at respektere den, det gør jeg.

Det står folket frit for at udleve deres drømme og seksuelle eventyr, men kunne det ikke være på en anden vej?

Annonceret indhold

Nyeste