Pressefoto
Det sker

Vejgaard-café gav ungt band chancen - nu vender de tilbage som etableret navn

Caféen, der slår sig op på at favne unge som gamle gennem deres aktiviteter, stiller sin scene til rådighed for gammel kending

13. maj 2022 kl. 09:39

VEJGAARD: Der er løbet meget vand i åen, siden Karí Fossdalsá og hans band for første gang satte deres fødder på Café Frederiksberg.

Det gjorde de nemlig allerede i november 2019. Det var deres første optræden foran et publikum nogensinde, og nu gør de sig selv kunsten efter, når Karí m/ Band giver koncert på Café Frederiksberg 17. juni.

Karí m/ Band ringede selv og forhørte sig om muligheden for at besøge caféen igen. Det var ligetil at sige ja, fortæller marketing- og eventplanlægger på Café Frederiksberg, Johnny Hurup.

- De er nogle gode drenge, så selvfølgelig måtte de det. Det var oplagt, at de skulle vende tilbage til det sted, hvor det hele begyndte, siger Johnny Hurup.

Giver chancen til kunstnere

Karí Fossdalsá og hans band er dog ikke de eneste kunstnere, der gennem tiden har fået lov at slå sine folder på Café Frederiksberg.

Caféen gør nemlig en dyd ud af at være et sted, hvor kunstnere kan få lov at promovere sig selv, fortæller Johnny Hurup.

- Der er ikke nogen steder i Aalborg, hvor man som ukendt kunstner kan få chancen til at stille sig op på en scene og spille foran et rigtigt publikum, og det ville vi gerne være med til at tilbyde byens kunstnere, siger Johnny Hurup.

Og som sagt, så gjort.

På aftenen kan man forvente at høre mange af de sidste 20 års største hits fra Karí m/ Band og Johnny Hurup selv, der agerer DJ på aftenen.

- Vi kender ikke bandets repetoire, men vi går ud fra, at de spiller mange af Karís sange fra X-Factor forløbet og spiller nogle af de bedste hits gennem de sidste 20 år, siger Johnny Hurup.

- Udover en god musikalsk oplevelse, kan man forvente at møde en kunstner, der er nærværende og helt nede på jorden. Og så er han yderst KARIsmatisk, siger Johnny Hurup med et selvironisk grin.

En café, der når bredt ud

Café Frederiksberg er kendt for at anvende en bred vifte af kopibands til deres livearrangementer. Derudover har de slået sig op på sine unikke arrangementer i form af karaoke-aftenener og pubquizzer.

Det har været med til at skabe caféen et kundesegment, der spænder bredt i forhold til aldersdemografien på stedet.

- Vi laver mange ting, som man ikke kan finde andre steder i byen. Vi har netop fået en konkkurent til vores karaoke-arrangement, men vores pubquiz er virkelig unik, siger Johnny Hurup.

- Du kan finde noget, der nærmer sig i Aarhus, men det er slet ikke det samme. Jeg har skræddersyet pubquizzen til os, så den både passer til unge og gamle. Dermed kan alle deltage på lige fod med hinanden.

Koncerten med Karí m/ Band finder sted på Café Frederiksberg i Vejgaard 17. juni. Information om billetsalget kan findes på Caféens Facebook- og hjemmeside.

Pressefoto
Annonceret indhold

Nyeste