Ægteparret Trine og Henrik Bakgaard vil igen have fingrene ned i dejen

AALBORG: - Vejgaard skal dufte af nybagt bagerbrød igen.

Sådan lyder programerklæringen og målsætningen for det dynamiske og initiativrige bagermesterpar Trine Thykjær Bakgaard og hendes mand Henrik Bakgaard.

Ægteparret har igen mod på at starte en bagerforretning op, og den ny bagerforretning har fået navnet Vejgaard Bageri og ligger på adressen Hadsundvej 10 i Vejgaard.

Trine Thykjær Bakgaard siger til aalborg:nu, at man slår dørene op for kunderne allerede på søndag den 4. marts.

- Og det bliver med et brag af en åbningsfest med en lang række gode tilbud, lover hun.

Drejede nøglen

Det er således ikke nyt for ægteparret at have fingrene godt nede i dejen al den stund, at parret også drev bagerforretning på nøjagtig samme adresse i Vejgaard i en periode på ca. 10 år.

Dengang var de en del af Guldbager-konceptet, men det har de nu lagt bag sig, oplyser Trine Bakgaard og tilføjer, at de lukkede forretningen for ca. tre år siden.

Og det hører såmænd også med til historien, at efter at de selv drejede nøglen til bagerforretningen, så skød der en helt anden bagerforretning op på Hadsundvej 10 - nemlig Mesterbageren, der dog lukkede igen i december 2017.

Kræser om håndværket

Trine Thykjær Bakgaard:

- Det er hele tiden os, der har ejet lokalerne på Hadsundvej, og sådan er det også den dag i dag.

- Vi havde blot lejet lokalerne ud til anden side, forklarer hun.

- Henrik savner helt vildt at komme til at bage igen, og det er i bund og grund forklaringen på, at vi nu er tilbage i bagerforretningen igen.

- Vi har fordelt rollerne på den måde, at Henrik styrer i bageriet, og jeg styrer i forretningen, siger hun og pointerer, at der er al mulig grund til at kræse om selve bagerhåndværket.

I de forgangne tre år har Trine arbejdet på kontor, mens Henrik har arbejdet på Siemens vindmøllefabrik.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...