Livet her

Velbesøgte lopper på street food

Lopper på Havnen fik tag over hovedet

16. oktober 2017 kl. 17:40

VESTBYEN: Lopper på Havnen var i denne weekend rykket ind i Aalborg Street Food - The Lighthouses lokaler.

Omtrent 40 sælgere havde søndag medbragt lopper bestående af bl.a. tøj, smykker, retrovarer, møbler og håndværk. Interessen for lopperne var stor, og dagen igennem har et stort antal mennesker været gennem de mange forskellige ting og sager. Måske på jagt efter det de lige stod og manglede - eller måske ikke vidste, at de manglede.

Charlotte Tidselbak er en erfaren stand-indehaver, og har haft en stand ved Lopper på Havnen mange gange før.

- Jeg syntes at det er et fantastisk koncept at trække disse to arrangementer sammen, fordi Lopper på Havnen er en succes og det er Street Food også, så det forlænger sæsonen, og der er masser af mennesker, siger hun

- Det er også andre kunder, der kommer forbi her end til Lopper på Havnen. Folk tager herned for at gå en tur, eller lige skal ned og have frokost, og så går det op for dem, at der også er loppemarked, tilføjer Charlotte Tidselbak.

Charlotte Tidselbak med sin loppestand. Foto: Pauline Vink

Flere kunder og stand-indehavere fortæller, at sidste gang, der var lopper på havnen, var det svært at komme omkring alle standende og der var ikke meget plads til at bevæge sig rundt, for de mange interesserede mennesker. Denne gang er standene arrangeret anderledes, sådan at dette problem ikke kan opstå igen.

Glade køkkenindehavere

Generelt er opbakningen stor fra kundernes side og det er tydeligt at se, at der er gang i salg af både lopper og mad.

Mathias Folmer (tv.) og en af hans ansatte ved Smørrebrødskartellet. Foto:

Kevin Lee Manaa, der er indehaver af Nordic Pizza er også glad for at Lopper på Havnen er rykket ind i Street Foods lokaler.

- Det er dejligt, at det kan tiltrække så mange mennesker. Der er god stemning og man kan se, at folk går rundt og hygger sig. Vi er glade for at de mange mennesker kommer forbi, også selvom at de bare kigger, men vi kan selvfølgelig også godt mærke det på indtjeningen, siger han.

Mathias Folmer, medindehaver af Smørrebrødskartellet og Street Sushi, er også begejstret for det nye tiltag.

- Jeg syntes, det er super fedt, at det kan bringe flere folk ud til Vestbyen, og at det hele ikke skal samles inde på Nytorv. Det er fedt at se Aalborg i vækst, og det er jo netop sådan noget her, der bidrager til det., siger han.

Der var stor interesse for Marlene Rasks værker, hvorfor der ofte var kø ved hendes stand. Foto: Pauline Vink

Han fortæller, at det godt kan mærkes på indtjeningen, at der er et par hundrede ekstra mennesker forbi til frokost, også selvom søndag generelt plejer at være en populær dag hos Aalborg Street Food.

Der er Lopper på Street Food igen 5. og 19. november.

Annonceret indhold

Nyeste