Den unge iværksætter har store planer for forretningen, som han er ny ejer af

AALBORG: Han har stor respekt for forretningens historie, men han kommer også med sine egne planer og visioner for butikken på hjørnet af Boulevarden og Christiansgade: 25-årige Kasper Hansen.

Det første synlige bevis på, at den populære butik har skiftet ejer, kom op i dag, torsdag, hvor navnet blev ændret fra Købmanden på Boulevarden til Kiosken på Boulevarden.

- Jeg har været ansat i en sportsbutik i syv år, og nu vil jeg gerne prøve at bestemme selv i en forretning, siger Kasper Hansen, der også er medejer af Bar Røv.

- Værtshuset er åbent i weekenderne, men jeg vil også gerne have et sted, hvor jeg kan være til stede i hverdagen.

Tina Larsen
Han er klar til at tage fat i sin nye forretning, 25-årige Kasper Hansen. Foto: Torben Hansen

Derfor faldt valget på butikken, som den tidligere ejer, Anette Nygaard, havde i næsten 30 år.

- Jeg har købt et sted med historie, det har sin charme - og det forpligter. Det stiller nogle krav til mig, og der er noget at leve op til, siger han, der også fremhæver den centrale placering som et stort plus.

- Og så glæder jeg mig til at møde kunderne, dem der allerede har været her er supersøde.

Åbningstiderne bliver udvidet til 9-22, og ellers fortsætter forretningen uændret. Men kun i nogle måneder, for fra 1. marts er det nemlig en anden butik, du træder ind i.

Tina Larsen
Nye åbningstider og nyt navn er de første ændringer i butikken på Boulevarden.Foto: Torben Hansen

- Det er vigtigt at følge med tiden og udvikle sig, og når pakkeudleveringen i forbindelse med jul er overstået, så laver jeg om i butikken, så den bliver mere moderne og overskuelig, siger Kasper Hansen.

- Udlevering af pakker er stadig i fokus, men jeg gemmer dem lidt væk, så de ikke står og fylder inde i forretningen. Og spillehallen bagest i butikken bliver udvidet ned i kælderen, ligesom jeg laver et spilområde til odds og tips.

Tina Larsen
Udlevering af pakker vil fortsat være en vigtig del af forretningen. Foto: Torben Hansen

Som navneskiltet fortæller, er stedet også en kiosk.

- De ganske almindelige kioskvarer er her selvfølgelig stadig, og når corona er overstået, vender bland selv-slikket også tilbage.

At en 25-årig slår sig ned som selvstændig kioskejer og købmand er nok ikke det typiske billede.

- Men jeg drømmer om hele tiden at være i gang og lave noget. Det vigtigste er ikke altid hvad, bare der sker noget. Og efter mange år i sportsbutik, føler jeg mig godt rustet til det her, siger Kasper Hansen.

- Jeg kommer fra en kæde, hvor man er meget bevidst om kundepleje, og egentlig er det ikke så svært; Det handler om at møde folk der, hvor de er. Derfor er grundstenen her også, at kunderne kan forvente god service og tid til en snak.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...