Aalborg Symfoniorkester pakker instrumenterne og drager sydpå til Hamborg for at medvirke i en koncert

AALBORG: Det giver formentlig et gevaldigt boost til selvtilliden, når en international operastjerne vil have skønne musikalske toner fra Aalborg og derfor ønsker et helt bestemt orkester til at akkompagnere sig på den store musikscene i udlandet.

Hvordan hænger det lige sammen?

Joh - det er såmænd det professionelle og i forvejen højt estimerede og velrenommerede Aalborg Symfoniorkester, der igen er bud efter fra det store udland.

Aalborg Symfoniorkester skal nemlig akkompagnere den russisk-østrigske stjernesopran Anna Netrebko til hendes og hendes mands forestående koncert i millionbyen Hamborg i Tyskland.

Torben O. Andersen
Koncerten finder sted i koncerthuset Elbphilharmonie, der ligger i Hamborgs Hafen City. Arkivfoto: Thies Raetzke

Den totalt udsolgte koncert finder sted tirsdag den 25. februar i koncerthuset Elbphilharmonie, der er opført i Hamborgs Hafen City.

Den verdenskendte sangerinde og manden Yusif Eyvazov har tidligere samarbejdet med Aalborg Symfoniorkester, og det skete i forbindelse med parrets koncert i Musikkens Hus i Aalborg den 15. juni i fjor.

Samarbejdet var så stor en succes, at begge parter mener, at det tåler en musikalsk gentagelse.

Og der er nok heller ingen tvivl om, at det kunstneriske samarbejde med operastjernen er med til at brande Aalborg Symfoniorkester endnu mere på den internationale musikscene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...