Trine Skjollander vender tilbage til Paradise Hotel

AALBORG: Er du en fast følger af Paradise Hotel kender du udmærket Trine Skjollander. Den aalborgensiske frisør var med i sæson 14 af det populære reality program, og nu vender hun altså tilbage igen. Da hun sidste gang tjekkede ind på hotellet, skabte hendes forhold til Mathias Hjort stor opmærksomhed, og nu vender de begge tilbage igen. Bare ikke som et par.

- Inden vi tog derned blev vi testet helt vildt. Vi blev testet i lufthaven og inden vi tjekkede ind på hotellet blev vi også testet helt vildt. Man blev bare testet hele tiden, fortæller Trine Skjolander.

Har man set tidligere udgaver af Paradise Hotel, er man også stødt på deltagere, der er vendt tilbage, og de har været meget begejstrede over at kunne tjekke ind igen. Er det så fedt at komme tilbage?

- Det var megafedt at komme tilbage, men det var også lidt underligt. Altså jeg tog det bare som en ferie, for jeg har ikke haft ferie i hundrede år. Så jeg skulle bare ned og have drinks og noget sol, fortæller den travle frisør.

Optagelserne til denne udgave af Paradise passede fint med nedlukningen af salonen. At være deltager i programmet giver en masse opmærksomhed til deltagerne, og det har Trine da også fået.

- Jeg syntes, at det var en fed opmærksomhed. Folk tog megagodt imod det sidste gang. Jeg var jo bare mig selv og det kunne folk åbenbart godt lide, fortæller Trine Skjollander.

Hvordan reagerer man, når hotellet ringer og spørger om man vil afsted igen?

- Den gang de ringede og spurgte om jeg ville være med igen, skulle jeg lige overveje det. Jeg har min salon og min familie. Jeg er et godt sted i mit liv lige nu. Så jeg skulle lige overveje om det passede ind. Det gjorde det. Jeg synes, at det er så sjovt og spændende. Jeg elsker at lave tv på den måde, fortæller Trine.

Hvor meget får I selv lov til at bestemme når i er på hotellet?

- Vi får ikke rigtig lov til at selv at styre vores hverdag, men vi styrer selv, hvordan man opfører sig og hvordan man er. Men de bestemmer jo det hele. De bestemmer hvornår man går i seng og hvornår man står op.

Hvad så når I holder jeres vilde fester? Kommer produktionen så og siger, at nu stopper festen?

- Der er nogle telefoner rundt omkring. Pludselig ringer den og så siger de, at nu skal vi gå i seng. Og det gider vi ikke. Klokken er kun 1, når de ringer, og så skal man i seng. Det er bare så træls, men de gør det jo for, at vi kan være friske til dagen efter.

Hvornår Trine kommer med i denne udgave af Paradise Hotel, må hun ikke fortælle. Hun må heller ikke fortælle om, hvor langt hun når.

Hvordan er det så at gå og ikke må tale om opholdet?

- Det er jo ikke sådan megasjovt og gå at holde mund. Man har bare lyst til at fortælle om det, for det har jo været megaspændende og sjovt. Men det må jeg jo vente med til at det bliver vist, slutter Trine Skjollander.

Hvordan det går med Trine kan du selv se på Viaplay eller Viafree.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...