EasyPark registrerer stor stigning i brug af p-app i Aalborg

AALBORG: I Aalborg er bilisterne vilde med at bruge mobilen, når der skal betales for parkering. Danmarks mest udbredte parkerings-app, EasyPark, oplevede i fjerde kvartal 2017 hele 131 procent flere parkeringsbetalinger i Aalborg Kommune sammenlignet med året før. Og det er der en naturlig forklaring på ifølge EasyPark.

- Vi ved, at danskerne vælger at benytte EasyPark-appen til at betale for parkering, fordi de kan spare tid og har langt større fleksibilitet i forhold til at starte, stoppe eller forlænge parkeringstiden. Det ser vi tydeligt her i Aalborg Kommune, hvor vi oplever en markant stigning i brugen af vores løsning, der kan anvendes både på alle kommunale og private parkeringspladser med betaling, fortæller Bernd Reul, landechef for EasyPark i Danmark.

Med en parkeringsapp kan man starte, stoppe og forlænge sin parkering direkte fra mobilen - så man kun betaler for nøjagtig den tid, man parkerer. Bilisten behøver ikke at være ved eller i bilen for fx at forlænge parkeringstiden og kan desuden undgå fysisk udtjekning ved en p-automat. EasyPark-appen giver desuden vejledning om både regler og takster på den p-plads, man befinder sig på.

- Når flere og flere bruger EasyPark her i Aalborg, er det et tydeligt tegn på, at bilisterne har fået øjnene op for fordelene ved mobilparkering. Det gælder ikke mindst at spare tid, siger Bernd Reul.

EasyPark kan anvendes i alle danske byer, hvor man skal betale for at parkere. EasyPark er den største mobilparkeringsvirksomhed i Danmark og Europa, og samlet set kan appen bruges i 700 europæiske byer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...