Midt i aflysningerne melder arrangører sig klar til Aalborg

AALBORG: 21. august bliver der fest i Aalborg. Mens alle andre store festivaler i dag har aflyst sommerens koncerter, melder Vi Elsker 90’erne nu ud, at de gennemfører sommerens festivaler i hele landet.

Festivalen der i år fejrer 10-års jubilæum melder sig klar til at tage imod landets musikhungrende festivalgæster!

Vi Elsker 90’erne er kede af dagens nyheder omkring sommerens arrangementer, der må aflyses, men er glade for selv at kunne komme ud og afvikle deres 10-års jubilæum på trods af de mange restriktioner.

- Vi arbejder ud fra en model, hvor vi må være 5000 mennesker pr. arrangement, og vil så hurtigt som muligt melde ud, hvor mange billetter der er tilbage til salg i de respektive byer, melder festivalarrangør Riffi Haddaoui.

- Vi lukker billetsalget nu til alle byer, og når vi har skabt et overblik over, hvor mange billetter der kan sælges i de enkelte byer, med de nye forholdsregler, vil vi den 1. juni åbne for salg af de resterende billetter, lyder det fra arrangøren i en pressemeddelelse.

- Vi er sindssyg glade for at vi kan holde festen kørende. Kulturen og festivals livet må ikke dø, selvom vi virkelig har haft svære betingelser de seneste to sæsoner. Vi græder med vores kollegaer, som ikke kan komme ud i år, men Vi Elsker 90’ernes set-up og fleksibilitet gør, at vi har en gennemarbejdet plan for, hvordan vi kan mødes i år, siger Riffi Haddaoui glad.

Han får dagligt henvendelser fra festivalgæster, som venter spændt, men fortæller, at også musikerne, de mange kæmpestjerner fra 90’erne glæder sig til at fejre festivalens 10-års jubilæum, holde fanen højt og skabe en 13 timers fest for de mange mennesker, som har bakket op, og været loyale de sidste mange år.

- Med de nuværende restriktioner må vi være 5000 mennesker, men vi er ganske sikre og håber på at med vaccine, Corona pas og det faldende smittetryk, at vi kommer til at kunne være flere i august, håber Riffi Haddaoui.

Som en konsekvens at begrænsningerne i antal publikummer og Covid19 rejserestriktioner, vil en ændring af line-uppet ske.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...