Sådan lyder det fra lederen af Nibe Festival, Peter Møller Madsen

AALBORG: Vi er nået til dag to på årets udgave af Nibe Festival, og der er alt mulig grund til at være tilfreds indtil videre, hvis man spørger Peter Møller Madsen. For alt spiller som det skal.

Søde gæster

Det landsdækkende afbrændingsforbud har sat gang i nogle ekstra forholdsregler, men ellers kører det fuldstændig efter bogen, fortæller festivallederen.

- Tørken var lidt en stress-faktor, men vi er kommet rigtig godt fra start. Vejret er dejligt, og det hele er gået ganske uproblematisk. Vores gæster er søde og opfører sig, som de skal, siger han.

De første forventningsfulde gæster tjekkede ind på festivalen allerede tirsdag aften, og onsdag blev der taget hul på musikprogrammet med navne som Suspekt, dj Martin Jensen, Scarlet Pleasure og hovednavnet The Script. Netop det sidste navn vakte en del debat blandt festivalgæsterne, for hvem er det nu lige, de er? I dag er de færreste i tvivl, for bandets enorme bagkatalog af kendte numre fik publikum til at skråle med.

- Der var virkelig gang i den til The Script-koncerten. Det var en outstanding oplevelse og en super fed fest, og det kunne man tydeligt se på folks reaktion, når de startede op for endnu et af deres velkendte numre. Vi er virkelig tilfredse med afviklingen, fortæller Peter Møller Madsen.

Populære navne

I dag var det den danske popdronning Medina, der fik æren af at åbne Stor scene klokken 12.30. Klokken 14 var det så tid til en gang "Johnny han var lige ved at blive sindssyg", da Poul Krebs indtog Blå scene.

Burhan G fik for alvor trukket folk mod Stor scene klokken 15.30, da han spillede hits som "Lucy" og "Diana", hvortil publikum ivrigt smed armene fra side til side.

Aftenen byder på meget mere lyd i Skalskoven. Rasmus Seebach vender endnu en gang tilbage, og allerede inden koncertens start, var der næsten fyldt helt op foran festivalens største scene, som Aqua lukker og slukker klokken 01.30.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...