DAT sætter flere billetter til salg på ruten mellem Aalborg og Bornholm

AALBORG: Bornholm er hvert år med i toppen over de mest solrige kommuner i landet. Og vi kan tilsyneladende godt lide solskinsøen her i landsdelen.

I hvert fald er der rift om billetterne til DATs afgange mellem Aalborg Lufthavn og Bornholm. I 2019 var der flere end 5600 passagerer på ruten - hvilket svarer til en vækst på mere end 12 procent sammenlignet med året før.

Og i år bliver der lavet flere afgange og indsat flere fly end nogensinde før. Flyselskabet DAT fortæller i en pressemeddelelse, at der vil være 9000 billetter til salg på ruten mellem Aalborg og Bornholm i 2020. Billetterne er fordelt på 166 afgange.

Hen over foråret og sommeren bliver der tre ugentlige afgange - mens der i den absolutte højsæson i uge 27-32 er fire afgange - onsdag, torsdag, fredag og søndag.

- Ruten mellem Aalborg og Bornholm er blevet taget rigtig godt imod siden rutens start i 2017, og det glæder os, at DAT imødekommer den stigende efterspørgsel ved at sætte flere afgange ind mellem Aalborg og Bornholm i 2020, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen i pressemeddelelsen.

I en afstemning i verdens største rejsemagasin Condé Nast Traveler er Bornholm i øvrigt blevet kåret som den næstbedste ferieø i Europa, foran bl.a. Kreta, Sicilien, Ibiza og Mallorca.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...