Kasper Ulrich står i spidsen for succesbrandet Shaping new tomorrow, der blandt andet er kendt for sine Perfect Pants. Mød ham her:

AALBORG: For nylig offentliggjorde Shaping new tomorrow, der er stiftet af Kasper Ulrich sammen med Christoffer Bak og Christian Aachmann, sit seneste årsregnskab, der viser, at omsætningen er vokset med 225 procent.

Samtidig åbner firmaet snart sin tredje fysiske butik – denne gang i Aarhus. 26-årige Kasper Ulrich bor i Aalborg, er uddannet finansøkonom og har en PBA i International handel og markedsføring

Hvis jeg siger Aalborg, hvad tænker du så?

Jeg tænker på en mindre, men moderne metropol, hvor der, på trods af nordjysk beskedenhed, er plads til at tænke stort.

Her er nærvær, højt til loftet og et godt, lokalt sammenhold.

Tina Larsen
- Her er nærvær, højt til loftet og et godt, lokalt sammenhold, siger Kasper Ulrich om Aalborg. Foto: Bente Poder

Hvilke steder i byen betyder noget særligt for dig?

Der er ingen tvivl om, at området omkring Jens Bangs Gade, hvor vi åbnede vores første butik, betyder noget helt særligt.

Vi såede nogle frø dér, som altid vil minde os om, hvor vi startede. Butikkens nuværende placering på Boulevarden vidner om det hårde arbejde, som blev lagt for dagen, da vi virkelig begyndte at vækste efter Løvens Hule.

Vi lavede alt selv og sad tæt pakket i et baglokale omkring det samme skrivebord. Det er vildt at tænke tilbage på med det udgangspunkt, vi har nu – men det bringer også altid et smil på læben.

I dag bruger jeg nærmest alle vågne timer i centrum på vores kontor på Østerågade, derfor er det naturligvis en stor del af mit Aalborg-billede.

Slutteligt nyder jeg området langs havnefronten, som vidner om en by i udvikling, hvor innovation og nytænkning i dén grad skinner igennem.

Det minder mig lidt om Shaping new tomorrow.

Hvordan er det at være iværksætter i en by som Aalborg?

Shaping new tomorrow udspringer af en idé, som vi gjorde til virkelighed.

Jeg tror generelt, at Aalborg så småt er ved at komme på landkortet som et godt sted at starte som iværksætter.

Byen er tilpas stor og fyldt med mange forskellige målgrupper, men samtidig ikke for stor til at få folk til at snakke om dit produkt eller gode idé.

Der er rigtig mange tilbud til iværksættere i Aalborg Kommune, hvor der er mulighed for sparring med ligesindede og erfarne rådgivere.

Her er det også okay at stille “rookie”-spørgsmål, som kan være givende for at komme videre med sin forretningsidé.

I har forretning her i Aalborg samt i København og snart også i Aarhus – og kursen er også sat mod udlandet. Hvad tager I med fra Aalborg, som I kan bruge i jeres arbejde?

Aalborg er byen, hvor det hele startede. Og det er vi enormt stolte af.

Samtidig har Aalborg – både i form af butikken og vores lokale kunder – dannet grobund for den nærværende og grundige service, vi tilbyder alle, der besøger butikken.

Vi har altid lyttet til vores gæsters feedback, og dialogen er ekstremt vigtig for os. Det er jo kunderne, der ved, hvad de vil have. Så er vores opgave at imødekomme dette.

Den oprigtige og i øjenhøjde-kundeservice er en af vores kerneværdier, som følger os, uanset hvor vi befinder os; om det så er i Aalborg, Aarhus, online eller ud over Danmarks grænser.

Du står bag Shaping new tomorrow sammen med Christoffer Bak og Christian Aachmann – hvordan bevarer man sit venskab midt i al succesen?

Forventningsafstemning!

Det har vi fokuseret på helt fra starten. Både i forhold til arbejdstid, og hvordan vi skulle investere et eventuelt overskud i virksomheden i stedet for at udbetale det hele til os selv.

Vi levede på en sten i flere år og var fælles om alle beslutninger, og for os har det faktisk været en fordel, at vi kender hinanden så godt.

Vi har kunnet sige tingene ligeud, måske surmule lidt, og så blive gode igen.

Venskabet består, fordi vi hele tiden har haft de samme visioner for Shaping new tomorrow. Og så sørger vi selvfølgelig også for at have det sjovt imens, selvom det naturligvis er benhårdt arbejde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...