Aalborg Lufthavn har netop scoret en Danish Travel Award, som årets bedste sted at flyve fra

AALBORG: Foran storebrødrene i København og Billund kan Aalborg Lufthavn nu kalde sig landets bedste.

Ved et stort show i Cirkusbygningen i København kunne lufthavnen i aftes hente en Danish Travel Award.

- Det betyder rigtig meget for os, fordi det er passagererne, der har vurderet os. Internt er vi selvfølgelig også stolte, for det er jo medarbejdernes fortjeneste, vi vinder. Vi forventer også at kunne bruge det eksternt til at fortælle selskaberne, hvad vi kan, så vi måske kan få flere ruter, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen.

Flere end 400 rejsearrangører, journalister og andre fra branchen var samlet ved festen, som er rejsebranchens danske svar på Oscar-uddelingen.

Katrine Schousboe
Det er omkring 2600 medlemmer af Epinions Danmarkspanel, der har valgt vinderne af årets rejsepriser. Arkivfoto: Torben Hansen

I lufthavnskategorien stod valget mellem Aalborg, København og Billund, her skulle panelet vurdere lufthavnene på blandt ruter, restauranter og parkering.

- Der er ni lufthavne, der reelt kunne have været nomineret. Tidligere var det altid København, der vandt, men i år havde man lavet om på konkurrencen, så det var brugerne, der vurderede ud fra kvalitative krav. Derfor havde vi virkelig en chance, siger Søren Svendsen.

De i alt 20 priser blev uddelt på baggrund af det udvidede Danmarkspanel hos analyseinstitutet Epinion. Her har 2600 medlemmer fordelt på blandt andet alder, køn og bopæl stemt.

Også den nordjyske rejsearrangør Nilles, der benytter Aalborg Lufthavn, kunne tage en pris med hjem. De fik titlen som årets bedste rejsearrangør foran Albatros Travel og Gislev Rejser.

Det er rejsesitet standby.dk, der står bag prisuddelingen, som i år fandt sted for 24. år i træk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...