Allerede før sæsonstart er flere forestillinger på Aalborg Teater udsolgt

AALBORG: Allerede inden orkestret har slået den første tone an, og den første skuespiller er gået på scenen, kan Aalborg Teater hænge den røde lygte ud til flere af den kommende sæsons forestillinger.

Teatret har netop i dag, mandag 3. august, præsenteret efterårsprogrammet på skuespillernes første arbejdsdag efter ferien. Og der er flere sikre publikumshit i vente.

Et af dem kan meget vel blive Henrik Ibsens klassiske drama Hedda Gabler med Bolette Nørregaard Bang i hovedrollen som kvinden, der leger med skæbnen. Hun spinder alle ind i sit charmerende spind og indleder et farligt spil, der får fatale følger. Prøverne på forestillingen er begyndt i dag, den bliver iscenesat af teaterdirektør Hans Henriksen og har premiere 26. september, skriver teatret i en pressemeddelelse.

Allerede 15. august kan hele familien komme i teatret, når der er børne- og familieforestillingen Fyrtøjet efter H.C. Andersens klassiske eventyr. Forestillingen er iscenesat af Martin Nyborg og Mari Lassen Kaamsvaag har skabt en fortryllende scenografi.

På Lille Scene åbner sæsonen 3. oktober med co-produktionen Fjende. Forestillingen bliver til i samarbejde med Teater Stuk.

Fjende er en fortælling om, hvordan fjendskab fødes og spørgsmålet om, hvorvidt et andet menneske vil være din trussel eller din tryghed?

Som sagt er der rigtig stor interesse for den kommende sæsons forestillinger efter måneder med corona-lukket.

Allerede inden sæsonstart er forestillingerne Den Unge Werthers Lidelser og Henrik Szklanys nyeste stykke Revolution i kommunen udsolgt. Til forestillingen Alle mulige ting til salg er der kun få ledige billetter, det samme gælder for Larsens Teatersuppe.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...