Billede taget ved åbningen af den store H&M i Friis. Foto: Nicolas Cho Meier
Shopping

Vi mangler disse butikker i Aalborg

Aalborg har talt! Her kan du se hvilke butikker, aalborgenserne synes, der mangler i byen

25. oktober 2017 kl. 12:39

AALBORG: Lige nu er Friis Shoppingcenter i midtbyen i fuld gang med en større forvandling, hvor der blandt andet kommer nye kaffebarer, loungeområder og butikker til. Der er dog stadig en del hemmelighedskræmmeri omkring hvilke nye steder, der åbner, og det giver anledning til at drømme. Derfor spurgte aalborg:nu byens borgere på Facebook, hvad de håber, der kommer, og der er dukket mange forskellige bud op. Alligevel er der ingen tvivl om, hvilken butik aalborgenserne savner allermest i bybilledet.

Top 5

I de mange kommentarer til opslaget på Facebook er svarene blandede. Alt fra hobbybutikker, dagligvareforretninger og en vinylbutik til de mere kendte kædeforretninger, der endnu ikke har en afdeling i den nordjyske hovedstad, bliver omtalt. Sidstnævnte er uden sammenligning mest efterspurgt, hvor især én forretning går igen rigtig mange gange. Vi har samlet op på jeres kommentarer og lavet en top 5 over de mest ønskede butikker i Aalborg:

1. Zara

2. NewYorker

3. Primark

4. Mango

5. Sephora

Tøj, hudpleje og kosmetik

Det er primært tøj, man ikke i forvejen støder ind i, i Aalborgs gader, der bliver efterspurgt. Zara er uden tvivl den store vinder, hvis man kigger på stemmerne. En del brugere tilføjer desuden, at det gerne må være den udgave af forretningen, hvor der også er en afdeling med børnetøj. Zara fik over dobbelt så mange stemmer som andenpladsen, der indtages af tøjbutikken NewYorker. Det er måske en af de realistiske bud på, hvad der kan åbne i Aalborg, for den er allerede i flere danske byer. På tredjepladsen finder vi den store butik Primark, der huser alt fra billigt tøj og sko til slik, badedyr og høretelefoner. Der kan dog godt være lange udsigter til den, da den endnu ikke er at finde i Danmark.

Andre bud

Udover den samlede top 5, var der også andre typer forretninger oppe at vende i debatten om, hvad der gerne må være det næste til at åbne i Friis. Nogen efterlyste også gratis parkering og steder at nyde kaffe, læse bøger og bruge Wifi. Der var også andre konkrete bud på butikker med i kommentarerne på Facebook. For eksempel blev kæder som COS, Other Stories, Creme Fraiche, Foot Locker, Lush og Victoria’s Secret nævnt.

Annonceret indhold

Nyeste