Dan's Pool Hall byder på pool, bordfodbold og masser af gode øl og drinks. Foto: Victoria Skibsted
Livet her

Vi tester Dan's Pool Hall: Populært, prisvenligt og central beliggenhed

Vi tester Aalborgs poolbarer, så du ved præcis, hvor du skal gå hen, næste gang du trænger til et slag pool

01. april 2022 kl. 19:42

AALBORG: Vi besøger pool-barer i Aalborg for at bedømme dem og give dig en fornemmelse af stemningen, og hvad du kan forvente!

Er der ikke plads hjemme i lejligheden til weekendens forfest, eller ved du og vennerne ikke helt, hvad I skal lave på en helt almindelig hverdag? Så kan det være, et spil billiard eller pool med en kold fadøl i hånden er lige noget for dig.

Lige rundt om hjørnet fra Jomfru Ane Gade ligger Dan’s Pool Hall. Her går du op ad trappen og går ind i et stort lokale med en lang bar. Der er flere loungeområder, hvor du kan smide benene op og nyde din drink.

Pool og barstemning

Dan’s har 11 poolborde, men der er rift om dem, så det er en god idé at booke i god tid - særligt fredag og lørdag, hvor der er weekendtravlt. Der er en frisk stemning med festlig musik i højtalerne hele vejen rundt i det store lokale. Når solen går ned, er det lamperne over poolbordene, der sørger for belysningen og giver den rette barstemning.

Det er ikke kun pool, du kan spille hos Dan's Pool Hall. Foto: Victoria Skibsted

Ikke bare en pool-hall

Ikke alene er det Aalborgs største pool-hall, det er også en sportscafé og spillehal. Du kan følge med i en nervepirrende fodboldkamp på deres 120” storskærm eller de fem andre fladskærme placeret rundt i lokalet.

Hvis du føler du heldig, så har de også en del spillemaskiner i et af deres lokaler, hvor du også kan få stillet din nikotintrang. Det giver lidt en vibe af en rigtig spillebule.

Derudover er der dart, bordfodbold, terninger og kort, så du kan sagtens finde noget at få tiden til at gå med, hvis du lige skal have en pause fra at svinge køen.

Baren byder både på masser af gode øl og drinks i lange baner. Foto: Victoria Skibsted

Priser

Et poolbord koster 60-80 kroner for en time alt afhængig af, om det er hverdag eller weekend – det er ret normale priser og du betaler per minut.

Priserne for drikkevarer ligger ret gennemsnitligt i forhold til bar-priserne i Aalborg. En almindelig fadøl koster 40 kroner og dobbelt sjusser koster 50 kroner, hvilket er meget overskueligt. Plus! De har 25 procent studierabat fra søndag til torsdag - det hjælper da på budgettet!

Vi vil klart anbefale Dan’s Pool Hall som et sted at tage hen med vennerne, og så er det et oplagt sted at starte byturen inden I rammer Jomfru Ane Gade.

Dan’s Pool Hall finder du Ved Stranden 13 i Aalborg.

Annonceret indhold

Nyeste