Selv midt i industriferien kan fredagsfesten samle masser af festglade folk - se billederne

AALBORG: Der var mindre trængsel ved billetlugen ved fredagens koncert med Østkyst Hustlers, Jonny Hefty og Jøden samt DJ Static end ved sæsonens første fredagsfester. Men det betød ikke noget for de op mod 3000 feststemte, der var samlet i Karolinelund. De fik en festlig aften, som allerede begyndte et par timer inden koncertstart med for-fest på pladsen foran indgangen til Karolinelund og på torvet foran Nordkraft.

De medbragte dåser blev tømt og der blev hyggesnakket. Dåsesamleren havde en god aften og Hus Forbi sælgerne var også på plads.

Jonny Hefty var for første gang med på den store scene efter flere gange at have optrådt til fredagsfestens afterparty. Det havde trukket bl.a Frederik Luther og venner til Karolinelund.

- Vi følger Jonny Hefty. Det er blevet lidt en tradition at være med, når han har været med ved afterparty’et, fortalte Frederik Luther ved indgangen.

Næste fredag spiller Jonah Blacksmith med rødder i Thy op i Krolinelud. Desuden kommer The Raggedy Anns- Afterparty med rødder i Aalborg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...