Skråen forventer rekordsalg frem mod jul. Se her, hvilke shows, der hitter

AALBORG: Der er mange, der godt kan begynde at glæde sig til koncerter og comedy shows på Skråen i det kommende år.

For meget tyder på, at der kommer til at ligge usædvanligt mange flade pakker under træet juleaften. Spillestedet har haft travlt den seneste tid - allerede nu er der solgt flere end 20.000 billetter til forårets arrangementer.

Og går alt som det plejer, så bliver der bare travlere og travlere frem mod højtiden.

– Så erfaringsmæssigt kan vi godt runde 30.000 solgte billetter inden årets udgang, siger leder af spillestedet Jørgen Nissen.

Højdespringerne på popularitetsbarometret i år tilfalder standup-komikere som Ruben Søltoft, der har udsolgt seks shows og har et ekstra show i salg nu, og Simon Talbot med fem udsolgte shows. Sidstnævnte har nu et ekstra ekstra show sat på 1. marts, hvor man nu kan købe billetter.

Seks udsolgte shows og et ekstrashow i salg nu - Ruben Søltoft er en særdeles populær herre. Arkivfoto: Jesper Thomasen

Inden for den musikalske genre har Suspekt tre udsolgt koncerter mellem jul og nyt - men det er netop offentliggjort, de spiller til Skovrock til sommer, her er forsalget også i gang.

Niels Hausgaard satte ny rekord med salget til det kommende show. De fire koncerter blev udsolgt på ganske få minutter og op mod 10.000 forsøgte forgæves at komme igennem til billetsalget.

Det er da også en ganske tilfreds Jørgen Nissen, der kan se frem mod en ny sæson.

– Det tegner allerede nu til at blive et helt fantastisk forår, konstaterer han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...