Interessen for det royale motionsløb i juni er enorm - arrangørerne jubler

AALBORG: Interessen for at løbe med kronprinsesse Mary og samtidig være med til en gigantisk folkefest er tilsyneladende enorm.

På bare ét døgn har arrangørerne bag det kommende Royal Run i Aalborg, Aalborg Atletik og Motion og tiltaget Bevæg dig for livet fået knap 2700 tilmeldinger til løbefesten 10. juni.

- Det er helt vildt. Fuldstændig fantastisk, lyder det fra en begejstret formand for atletikklubben Jørgen Hein, der ikke lægger skjul på, at interessen overstiger klubbens forventninger.

- Det er flere end dobbelt så mange tilmeldinger på det første døgn sammenlignet med Royal Run sidste år, siger han.

Katrine Schousboe
Royal Run 2018 blev lidt af et tilløbsstykke - noget tyder på, at den kommende sommers løbefest kan blive endnu større. Arkivfoto: Torben Hansen

Jørgen Hein gætter på, at den store interesse skyldes, dels at mange nu har erfaring med Royal Run-konceptet, dels at kronprinsessen løber med i Aalborg.

- Da vi skulle bestille trøjer, diskuterede vi, om vi skulle bruge 5000 eller 6000. Vi endte med det sidste, og jeg lovede, at jeg nok skulle betale de sidste 1000, hvis vi ikke fik brug for dem, siger han og tilføjer, at det næppe bliver nødvendigt.

- Det bliver en fantastisk fest rundt i gader i det centrale Aalborg. Det er jeg sikker på, fastslår han.

Der er ingen øvre grænse for, hvor mange der kan deltage i Royal Run, men arrangørerne har på forhånd meldt ud, at de håber på 10.000 deltagere i Aalborg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...