Støtteforeningen bag det private skoleprojekt kaster håndklædet i ringen og opgiver kampen

AALBORG: Victoriaskolen har fået det endelige dødsstød og lægges nu i graven.

Støtteforeningen bag det private skoleprojekt opgiver nemlig kampen og kaster én gang for alle håndklædet i ringen og drejer så at sige nøglen.

Rikke Neumann Andersen er næstformand i støtteforeningen for Victoriaskolen, og hun siger til aalborg:nu, at kræfterne simpelthen er sluppet op.

- Aalborg Kommune har gjort alt for at skyde vores skoleprojekt i sænk, og vi må desværre opgive den ulige kamp.

- Vi har ganske enkelt ikke ressourcer til at blive ved med at kæmpe mod overmagten i form af kommunen, der har gjort alt for at tryne vores skoleprojekt og som har kræfterne og midlerne til at gøre det.

- Det er sørgeligt og beklageligt, at det skulle gå sådan, siger Rikke Neumann Andersen og tilføjer, at hun er både sur, frustreret og skuffet over behandlingen.

Torben O. Andersen
Rikke Neumann Andersen, der ses til venstre, og Annica Yderskov har begge brugt oceaner af tid og kræfter på at føre deres skoleplaner ud i livet, men nu må de begge sande, at alle anstrengelser har været forgæves. Arkivfoto: Laura Guldhammer

Rikke Neumann Andersen:

- Hver gang vi har fremsat et forslag til en fysisk etablering af Victoriaskolen, så er vi blevet mødt med en mur af modstand fra den ene eller den anden side.

- Vores oprindelige plan helt fra start var jo at åbne skolen i Coops bygninger på Hobrovej 461 i Skalborg, men den plan blev skudt ned af kommunen med henvisning til lokalplanen for området.

Ifølge næstformanden så har støtteforeningen for Victoriaskolen siden den spæde opstartsfase i efteråret 2016 haft kig på hele fem forskellige lokaliteter, der i givet fald kunne have tjent som hjemsted for den private skole.

Rikke Neumann Andersen oplyser, at der i løbet af ganske kort tid indkaldes til et møde i støtteforeningen med kun ét punkt på dagsordenen - nemlig en opløsning af foreningen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...