Spisested har datoen for åbning på plads - se hvornår det er her

AALBORG: Nyheden om at Victors Madhus åbner i Aalborg er for længst spredt omkring Limfjorden.

Nu ligger åbningsdagen til det nye Victors Madhus fast. Victor byder derfor alle velkommen til åbningsreception fredag den 14. september mellem kl. 14-17. Her åbner personalet dørene til den nye restaurant og take away i Aalborgs seneste, hippe boligkvarter på Eternitten. Adressen er Alexander Foss Gade nr. 15 - skråt over for Netto.

Eternitplader er skiftet ud med ungdomsboliger, lejligheder, kontorer, butikker og grønne områder og ikke mindst tusindvis af nye beboere, der er rullet ind i flyttebiler i hundredvis og langsomt har indtaget den gamle industrigrund i Ø-gadekvarteret.

- Vi ser frem til at åbne på Eternitten. Det er en bydel i Aalborg med mange unge mennesker, som vokser hastigt. Vi synes området trænger til både et hyggested og noget take away, siger Silvia Jakutyte, der bliver ny bestyrer på Victors Madhus i Aalborg.

Åbningsdatoen bliver 14. september. Privatfoto

Andet led i kæden: Samme koncept og menukort

Victors Madhus har ikke kun taget kopier af navn og logo med på turen over broen. Konceptet og menukortet er det samme, og de der kender Nørresundby-afdelingen vil føle sig helt hjemme i det nye madhus.

- Vi har set, at konceptet fungerer godt i Nørresundby. Nu udvider vi med endnu et sted i Aalborg, og håber, at det med tiden kan vokse til flere - også i andre byer, forklarer Silvia Jakutyte.

Det nye madhus har dog også sat gang i idéerne hos folkene bag, så der kommer nye tiltag. Det gælder for eksempel en fredagsbar, så det er muligt at komme forbi til en cocktail efter fyraften.

Åbningsreception

Alle er velkomne til at kigge forbi til åbningsreception fredag den 14. september kl. 14-17, hvor der vil være noget at drikke og en snack på Alexander Foss Gade nr. 15. Efter kl. 17 er madhuset åbent.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...