Fredag går det løs med åbningsfest fra klokken 14.00

AALBORG: - Vi bliver selvfølgelig klar - om vi så lige skal tage natten med.

Sådan lyder den travle, men optimistiske melding fra Victors Madhus nye restaurant på Eternitten.

Anne Helene Kahr Thomsen og Jesper Thomasen
Papkasser og udstyr skal på plads, men det er tydeligt nok, at en restaurant er ved at vokse frem.

For helt som forventeligt er de nyrenoverede lokaler to dage inden åbningen fredag fyldt af kasser, der skal tømmes, køkkenting, der skal hænges på plads og flader, der skal vaskes af.

Men det er også tydeligt, at det restaurant-koncept, kunderne allerede kender fra Nørresundby vokser hastigt frem fra flyttekasserne.

- Konceptet er helt som vores kunder kender det, og det er helt bevidst, fortæller Mads Michelsen, marketing- og PR chef med ansvar for blandt andet Victors Madhus.

- Den eneste forskel er nok, at her ikke er fjordudsigt, men der er god plads til udendørsservering, og så er der heldigvis andre ting at kigge på, siger han med henvisning til den ikoniske bygning med ansigtet, der stadig står på den gamle eternitgrund.

Anne Helene Kahr Thomsen og Jesper Thomasen
Silvija Jakutyte er daglig leder, og hun kender konceptet rigtigt godt, da hun allerede fungerer som leder i restauranten i Nørresundby. Her i gang med at få de sidste detaljer på plads.

Personalet, der skal være i restauranten, er også klar.

- Vi har lige lidt, der skal på plads, men vi glæder os til at åbne, siger Silvija Jakutyte, der er godt kendt med Victors koncept, da hun allerede er daglig leder af restauranten i Nørresundby.

Hun og Mads Michelsen er ikke i tvivl om, at det er det helt rigtige sted, restauranten åbner.

- Der flytter stadig flere mennesker til området, så vi er ikke i tvivl om, at vi har valgt det helt rigtige tidspunkt at åbne på, siger Mads Michelsen.

Anne Helene Kahr Thomsen og Jesper Thomasen
De velkendte tavler er også på plads.

Fredag er der åbningsreception med blandt andet DJ fra klokken 14.00, og fra klokken 17.00 åbner madhuset.

- Så er vi i gang, og allerede fra lørdag er vi klar med brunch, siger Silvija Jakutyte, inden hun styrter videre for at få de sidste detaljer på plads.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...