Populære svenskere lavede en fest sidste år - nu gør de det igen

AALBORG: Festen i Kildeparken i forbindelse med årets karneval har udsigt til at nå nye højder.

Karnevalet har netop offentliggjort det sidste af deres musikprogram for 25. maj, og der er tale om otte navne, der vil tiltale de yngste karnevalister.

Som vi tidligere har fortalt her på aalborg:nu er et af hovednavnene AronChupa - men karnevalet har nu yderligere tilføjet Vigiland, som satte Kildeparken på den anden ende sidste år.

- Igen i år går Vigiland på sidst på aftenen og afslutter således perlerækken af superaktuelle kunstnere, der spænder over både popmusik, tramp og EDM. Den diversitet glæder vi os meget til at præsentere for vores karnevalister, siger formand for Aalborg Karneval Mette Bugge.

Sidste år var det Too Many Left Hands og Vigiland, der for alvor sparkede festen i gang - nu vender sidstnævnte tilbage. Arkivfoto: Martin Damgård

De to svenske navne bliver suppleret af seks danske kunstnere i form af Bro, Brandon Beal, Faustix, Snavs, Navid og Djämes Braun. Ind imellem de store navne kan publikum stifte bekendtskab med en stor gruppe af lokale DJs, som binder musikprogrammet sammen.

“Og netop det store lokale samarbejde sætter vi fokus på, fordi den lokale opbakning simpelthen er helt fantastisk. Selv om vores lokale DJ’s ikke er kendt i samme skala som de etablerede navne, så er de helt fantastiske på scenen, fordi de kan gribe en stemning og få folk med, siger daglig leder i Aalborg Karneval Kresten Thomsen.

Karneval barsler herudover med, hvad de kalder en overraskelse af de helt store, men hvad eller hvem det drejer sig om, bliver først offentliggjort på selve karnevalsdagen 25. maj.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...