Tusindvis har givet store og små beløb for at hjælpe parken

AALBORG: På mindre end én uge har en indsamling til Aalborg Zoo passeret mere end en million kroner.

- Det er virkelig overvældende. Vi havde overhovedet ikke forestillet os, at det ville få det her omfang, siger kommunikationsmedarbejder Helle Justesen.

Pengene kommer fra flere end 16.000 givere over hele landet. Og netop, at så mange bakker op om haven i en svær tid, betyder ekstra meget.

- Vi er ekstremt glade for pengene, men det betyder mindst lige så meget, at der er så mange, der tænker så godt om os, at de vil støtte os, siger hun og tilføjer, at Aalborg Zoo også fortsat får mange tilkendegivelser fra gæster i form af beskeder og breve om, at man glæder sig til at besøge haven igen.

Nøjagtig, hvad pengene skal gå til, er der ikke overblik over, andet end at de vil indgå i den almindelige drift. Der bliver således ikke tale om at særskilt projekt.

- En million er mange penge, og da vi er i en vanskelig situation, vil de blive brugt til at dække almindelige udgifter, forventer Helle Justesen.

Udover indsamlingen kan man også støtte zoologisk have ved at købe gavekort. Det er der også fortsat mange, der gør. Gavekortene kan bruges til billetkøb samt i alle havens kiosker og restauranter de næste tre år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...