De små nuttede tigerunger og dinosaurudstillingen er populære. I hvert fald har zoo haft flere gæster her i foråret. Foto: Aalborg Zoo
Livet her

Viiildt: Vi myldrer i Aalborg Zoo

Vi vil se dyr og dinosaurer. Zoo har stor fremgang

08. juli 2019 kl. 12:15

AALBORG: Allerede inden højsæsonen for alvor er gået i gang , er de brede smil fundet frem i Aalborg Zoo.

Foråret har nemlig været særdeles lovende for haven, når man ser på antallet af besøgende.

Faktisk har der i årets første seks måneder været 25 procent flere gæster gennem tælleapparaterne sammenlignet med samme periode sidste år, skriver zoo i en pressemeddelelse.

Og med de gode tal er også indtjeningen steget og ligger et stykke over sidste års niveau.

25 procent flere end sidste år har her i foråret gæstet haven. Arkivfoto: Bo Lehm

- Allerede fra årets begyndelse oplevede vi et stigende besøgstal med blandt andet en meget velbesøgt vinterferie. I påsken åbnede vi så den nye dinosaurudstiling, der også har givet ekstra mange besøgende, og generelt har vi haft rigtig mange gæster gennem hele foråret, siger direktør Henrik Vesterskov Johansen.

En af forklaringerne på det øgede besøgstal er dinosaurudstillingen. Arkivfoto: Andreas Falck

Aalborg Zoo har ligeledes oplevet en stigning i antallet af årskortholdere i forhold til sidste år.

- Vi er rigtig glade for, at så mange har lyst til at købe et årskort med de fordele, det giver hos os og i andre attraktioner. Med et rigt arrangementsprogram hen over året sørger vi for, at gæsterne kan få nye oplevelser ved hvert besøg, og så er årskortet jo en oplagt mulighed for at følge dyrene og deres ungers udvikling på tætteste hold. Aktuelt har vi to dejlige tigerunger, og for nylig fik vi efter mange års fravær igen et kuld strudsekyllinger, der snart kan ses på savannen, siger han.

Direktøren tilføjer, at man i Aalborg Zoo hele tiden er opmærksomme på at lave fornyelse, som kommer både dyr og besøgende til gode.

Han nævner blandt andet, at der ved orangutanghuset er kommet til kæmpe stort vægmaleri og en ny kiosk og at en del af havens toiletter har fået en make-over.

Annonceret indhold

Nyeste