Den landsdækkende kæde Kirppu slår dørene op i City Syd

AALBORG: Er du en af de mange, der har brugt coronamånederne til at få ryddet grundigt op i skuffer og skabe, så får du nu en god mulighed for at komme af med dit overskud eller supplere med noget nyt.

Som vi tidligere har fortalt her på aalborg:nu er loppegiganten Kirppu nemlig snart klar til at åbne deres nye loppesupermarked på Stenbukken i City Syd.

- Vi glæder os til at vise den nye butik frem. Det er altid spændende og sjovt at åbne noget nyt, siger Morten Bøjland, der sammen med Claus Andreassen står for Kirppu-kæden.

Butikken i Aalborg er nr. 16 i en stadigt voksende flok og den første i Nordjylland. Den var planlagt til at åbne i april, men på grund af covid-19 blev åbningen udskudt og alle Kirppus butikker lukkede ned.

Katrine Schousboe
Selv om han har prøvet det mange gange før, synes direktør Morten Bøjland fortsat, at det sjovt at åbne nye forretninger. PR-foto

- Men nu har vi åbnet dem alle igen og er i fuld gang over hele landet, siger han.

LÆS OGSÅ: Nu åbner loppegigant i Aalborg

Den nye butik på Stenbukken slår dørene op for første gang på lørdag 23. maj, med tilbud på standleje, øl, vand, chips og hvad der ellers hører sig til en butiksåbning.

Personalet har taget alle former for sikkerhedsforanstaltninger til åbningen. Der vil være et nummersystem, hvis der står mange i kø og selvfølgelig mulighed for at få sprittet hænderne.

På nuværende tidspunkt er flere end 100 af de 300 loppestande i butikken lejet ud, så Morten Bøjland lover, at der vil være masser af varer at gå på jagt mellem.

- Den oplevelse, man vil få, er en butik med masser af plads og lys, og i det hele taget et rart sted at være. Du vil kunne finde alt fra tøj og elektronik over køkken- og børneting, lyder det.

Katrine Schousboe
Butikken på Stenbukken er blevet sat i stand, og inventaret er ved at være på plads. PR-foto

Op til åbningen er lokalet, hvor blandt andet Jem & Fix og Biva har holdt til, blevet sat i stand med nye gulve, nyt lys og nyt inventar, for en stor del af Kirppus varemærke er nemlig, at det skal være lækkert at gå på loppejagt.

Aalborg-filalen er som sagt den første Kirppu i Nordjylland, men allerede nu er man i gang med en mere. I slutningen af juni åbner kæden butik i Hjørring, og i det hele taget forventer Morten Bøjland, de går en travl sommer i møde.

- Vi har flere bookninger hen over sommeren, end vi normalt har. Jeg tror, det skyldes, at mange har haft tid til at få rydde op i forbindelse med corona-krisen, og så er der mange, der regner med at skulle være hjemme i sommer, og vil de gerne have tingene solgt, siger han.

Katrine Schousboe
Jem & Fix og Biva har tidligere haft hjemme i butikken i City Syd. PR-foto
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...