Se her hvordan du deltager i en helt ny leg, der sender dig rundt i byen

AALBORG: Er du vild med skattejagt og frisk på en tur rundt i byen? Så er det her måske noget for dig: På Facebook og Snapchat finder du hver dag et billede, der viser et udsnit fra et sted i midtbyen. Den der først finder stedet, tager en selfie og lægger den op, vinder dagens præmie.

Bag den nye skattejagt står de tre kammerater Nicolai Kalland Isaksen, Esben Sørensen og Frederik Øie. De har kun kendt hinanden et års tid via deres arbejde på et call center, men de deler glæden ved skattejagt.

Tina Larsen
Nicolai Kalland Isaksen (tv) og Esben Sørensen (th) samarbejder med Meick Jensen, der fotograferer motiverne.

- Vi snakkede om, hvordan det var, da vi var børn. Vi fik kom ud, brugte hovedet og kom hjem med slik og røde kinder, siger Nicolai Kalland Isaksen.

- Derfor satte vi os tre unge mænd ned sammen og satte os for at genoplive skattejagten med et moderne twist. Billederne er på sociale medier, man kommer ud i byen, og man skal se op fra sin telefon.

De oplevede hurtigt en stor interesse fra deres venner og familie, da de begyndte at lave skattejagten. Og det er den opmærksomhed, der gør, at de nu gør legen offentlig. Samtidig oplever de også stor interesse fra byens forretningsdrivende, hvor omkring 60 har sagt ja til at donere præmier - i følge initiativtagerne blandt andre Shaping New Tomorrow, Epic Panda, Bogø Sandwich samt Richard.

Tina Larsen
I første omgang finder du motiverne i midtbyen og gågaderne, senere bliver det sværere. Foto: Lasse Sand

- I første omgang er det vores hobby, men vi håber da, at vi med tiden kan gøre det til en virksomhed, vi kan leve af, siger Nicolai Kalland Isaksen.

For at vise, at de tager projektet seriøst, har de også allerede allieret sig med en fotograf, der fremover tager billederne samt en tekstforfatter, der skriver teksterne og kontakter mulige sponsorer.

På sigt finder du billeder fra hele byen, men her i begyndelsen er de koncentreret omkring midtbyen og gågaderne.

Hver dag klokken 10 finder du et nyt billede på Findthespot’1 på Facebook samt Findthespot1 på Snapchat.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...