Butikkerne i Nørregade er gået sammen om eventen på Facebook

AALBORG: Er du vild med virtuelt bingo? Så se lige her; på torsdag kan du slå dig ned i sofaen derhjemme og spille med via Facebook, når forretningerne i Nørregade inviterer.

Du kan se frem til masser af præmier, da flere end 20 forretninger i gågaden har bidraget med gavekort, tøj, sko, delikatesser samt store og små overraskelser.

Og til at styre løjerne har butikkerne i Nørregade allieret sig med Peter Skram fra Sifas tv-bingo, der læser tallene op.

Initiativtagerne fortæller til os her på aalborg:nu, at det er helt gratis at deltage, og du printer selv så mange plader, du har lyst til, på bankopladerne.dk

Eventen er den seneste i en række initiativer fra butikkerne, der står sammen om at vise, at de stadig er der for kunderne, selv om corona sætter sin begrænsning.

Live-bingo fra Nørregade finder sted på torsdag 4. februar klokken 19 til 20 fra Nørregade – 9000 Aalborgs Facebookside.

Jette Møller Raal fra CrossEyes lægger lokaler til og sidder klar sammen med Peter Skram. Når du får bingo, ringer du til 3133 6180 og han tager imod dig og dine tal. Præmierne afhentes hos CrossEyes, Nørregade 2A – husk at tage din vinderplade med, lyder det fra forretningerne i gågaden.

Bingo-eventen på torsdag fra klokken 19 samt yderligere oplysninger finder du ved at trykke her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...