Professionshøjskole laver åbent hus på nettet

AALBORG: Titusinder skal inden for de næste måneder vælge, hvilken videregående uddannelse, de vil søge ind på.

Det kan dog være svært at skaffe sig et ordentlig overblik over de mange muligheder, når alting er lukket ned i år. Derfor tilbyder flere og flere uddannelsesinstitutioner elektroniske løsninger.

En af dem er UCN, der laver et online-arrangement onsdag 3. marts for de mange, der overvejer at vælge en af professionshøjskolens uddannelser.

Normalt kan man til åbent hus-arrangementer på de fire campusser i Aalborg få rundvisning, indblik i studiemiljø og samtaler med studievejledere og andre studerende. Og de selv samme muligheder er overført til online-versionen. UCN har nemlig skabt et helt nyt online-univers specifikt til åbent hus, så deltagerne kan få en så realistisk smagsprøve som mulig på den uddannelse, de er interesseret i, skriver uddannelsesinstitutionen i en pressemeddelelse. .

- Det er afgørende, at man stadig kan få en god fornemmelse af vores uddannelser, selvom det hele foregår i den virtuelle verden. Derfor har vi virkelig lagt os i selen for at give dem en virkelighedstro oplevelse. Der er også den fordel at oplæg og videopræsentationer er tilgængelige på ucn.dk efter Åbent Hus, så man kan se eller gense dem, siger Signe Hørby Bendtsen, eventkonsulent på UCN.

UCN udbyder i alt 38 uddannelser i Aalborg inden for business, teknologi, sundhed og pædagogik. Man kan tilmelde sig Online Åbent Hus på UCN’s hjemmeside og få mere information om arrangementet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...