Standupper bringer Det sjovt! til Skråen til næste forår

AALBORG: Kært barn har mange navne. I hvert fald når det gælder komikeren, standupperen, tvværten, radioværten, skuespilleren, manuskriptforfatteren og meget mere - Christian Fuhlendorff.

Nu vil hovedpersonen tilbage til udgangspunktet med én mand og én mikrofon. Derfor tager komikeren næste forår på en ny turné rundt i landet med showet Det sjovt!

Et af turné-stoppene hedder Skråen, som Christian Fuhlendorff besøger 26. marts 2021. Og selv om der altså er mere end et år til, så skal du nok snart bestemme dig, hvis du vil ind og se showet.

Billetterne til Det sjovt! bliver nemlig sat til salg allerede nu på mandag, 2. marts.

- Mit nye show hedder “Det sjovt!”. Fordi det er det, det er - Sjovt! Den røde tråd er klippet over og budskab og den påklistrede moral er droppet, for at få plads til endnu mere sjov. Mellem os, det er faktisk meget lettere at finde på en rød tråd og alt det der pjat, end det er at skrive en god joke. Det er derfor så mange af os gør det - og anmelderne lader ikke til at opdage noget. Men ikke denne gang, fortæller Christian Fuhlendorff i en pressemeddelelse.

Han lover, at hver aften på turnéen bliver unik.

- Jeg kommer ikke bare til at stå og lire et manus af, for så kan I sgu lige så godt vente til showet kommer på tv. Selvfølgelig er jeg velforberedt, har gennemøvet materialet og har ikke gjort brug af tekstforfattere. Jeg vil bare gerne tilbage til udgangspunktet - én person og én mikrofon - gribe aftenen og bare smadre salen, siger han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...