Beløbet placerer butikken som nummer to på landsplan

AALBORG: Der er ikke noget at sige til, at smilene er ekstra store hos de ansatte i Jysk i Nørresundby i øjeblikket - de får nemlig hver især en vanvittig vild bonus: 80.000 kroner til dem, der har været ansat på fuld tid i et år.

- Det er rigtig flot, og det placerer butikken som nummer to på landsplan, siger Rune Jungberg Pedersen, der er kommunikationsdirektør i Jysk, til aalborg:nu.

- Det er også gået godt i Jysk i Skalborg, hvor de ansatte får 50.000 kroner hver, hvis de har været fuldtidsansat i et år. Og bonus er ens for alle, uanset om man er elev eller butikschef.

I gennemsnit har ansatte i alle Jysk-butikker herhjemme fået 31.000 kroner på grund af et stort overskud i regnskabsåret 2019/20 - og det er den højeste bonus nogensinde.

Bonus-systemet i virksomheden fungerer på den måde, at medarbejderne i hver enkelt Jysk-butik får del i den omsætningsfremgang, butikken har haft i forhold til året før. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Det betyder også, at der er stor forskel på, hvor meget medarbejderne i hver enkelt butik har fået udbetalt, da det afhænger af, hvor længe de har været ansat i regnskabsåret.

Den butik, der fik udbetalt mest i bonus i regnskabsåret 2019/20, var forretningen i Randers, hvor fuldtidsmedarbejdere fik en bonus på 95.000 kroner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...