Livet her

Vild ferie-luksus til 2,3 mio. kroner

På campingmessen kan du opleve en autocamper, der er dyrere end et parcelhus

08. februar 2018 kl. 15:56

AALBORG: Har du 2,3 mio. kr., som ikke lige er øremærket til andet, kan du blive ejer af en vil luksus autocamper. Et eksemplar holder lige nu parkeret foran Aalborghallen som et blikfang for den store campingmessen, der afvikles i weekenden med start fredag 9. februar.

Morelo Loft 84 MX er navnet på den dyre autocamper, som er et sjældent syn i Danmark.

- Autocamperen har faktisk været dyrere. Afgiftsnedsættelsen har betydet at prisen er faldet 200.000 kr., fortæller Peter Borup fra PB Scandi-Mobil A/S, som har et stort udvalg af autocampere med på messen. Det er i telthallen i parken

- Vi sælger ikke mange af den slags til 2,3 mio. kr. her i Danmark. Det er nogle få stykker. Flere afsættes til nordmænd, siger Peter Borup.

Men firmaet har også autocampere med på messen til mere "menneskelige" priser.

- Vi har autocampere fra 600.000 kr. til 1,2 mio. kr. men jeg vil anbefalede dem der koster 900.000-1.000.000 kr., lyder det fra Peter Borup.

Den midtjyske virksomhed har omkring en snes vogne med på messen, hvilket er en fordobling af antallet på messen i 2016. Det sker blandt andet på grund AKKC’s udvidelse af udstillingsarealet med 1200 m2 på årets messe.

Aabybro Camping og Fritid ApS medbringer ca. 20 vogne på messen og kan præsentere messens største og mindste campingvogn frem. Den største er en KABE Hacienda 880 GLE B10 KS, som har en kasselængde på hele 9 meter og er udstyret med blandt andet centralvarme, vandbåren gulvvarme, lædersofa med slide-out, aircondition og komfur med både bageovn og grill. Campingvognen sælges for 710.000 kroner, hvilket er en del mere end den RC Mini Camper, der er messens mindste campingvogn til basisprisen 24.995 kr.

Med et udstillingsareal på ca. 9300 m2 er der masser af plads at boltre sig på med spændende nyheder til campisterne. Bürstner, Hymer, Adria, Kabe, Caravelair, Isabella, Camp-let og Morelo er bare nogen af de mange kendte mærker, der er repræsenteret på messen, hvor der både kan opleves campingvogne, autocampere, teltvogne, fortelte, campingpladser, udstyr, tilbehør og meget mere.

Campinginteresserede har også mulighed for at tilegne sig ny viden og inspiration til nye rejsemål ved foredrag af Danmarks campingdronning Anna-Vibeke Isaksen, blandt andet kendt fra tv-programmet Anne-Vibeke Rejser. Hun er også hovedtaler ved åbningen af messen fredag 9. februar kl. 12.

Har man sagt camping, har man næsten også sagt grill. Derfor står de to grill-entusiaster Martin Mygdam og Anders "Ædedolken" Lang klar med grill-shows, hvor de griller lækkert "campingmad" og serverer smagsprøver for publikum. Til de madglade vil der også være mulighed for at stikke hovedet forbi Hot Wok, der laver lækker wokmad på BS Camping og Fritids stand.

Annonceret indhold

Nyeste