Se her hvor - og hvornår ejeren regner med at byde indenfor

AALBORG: Har du smag for de gode grøntsager og råvarerne i ægte, asiatiske wokretter? Så kan du godt se frem til, at en helt ny spiller på madscenen indta'r byen.

Det handler om Wok This Way, der åbner på Boulevarden, hvor Vino Y Pintxos tidligere lå. Konceptet er primært takeaway, men der bliver også plads til omkring 20 gæster inde i restauranten - og der bliver noget at glæde sig til, fortæller ejer Hoang Pham.

Tina Larsen
Menuen er bygget op, så du selv kan sammensætte din egen wok-boks. Foto: Wok This Way

- Vi lægger vægt på, at fastfood ikke nødvendigvis behøver at være usundt. Sagt på en anden måde er vores mad fastfood med god samvittighed, siger han.

- Vores kød og grøntsager er friske, hvilket man kan smage på retten efter tilberedning. Vi stræber desuden efter at give vores kunder en god og hurtig oplevelse - uden at gå på kompromis med den gode smag.

Menuen er bygget op, så du selv kan sammensætte din helt egen wok-boks ved at følge tre trin: Nudler eller ris, derefter favoritgrøntsagerne og kødet for så at slutte med sovs og eventuel topping.

Tina Larsen
- Vi lægger vægt på, at fastfood ikke nødvendigvis behøver at være usundt. Sagt på en anden måde er vores mad fastfood med god samvittighed, siger Hoang Pham. Foto: Wok This Way

- Gæsterne kan glæde sig til en hurtig og velsmagende wok, som er egnet til alle anledninger. Både til den store fest med vennerne eller noget lækker mad til dagen derefter, siger Hoang Pham.

Han er glad for Aalborg som hjemby for sin fjerde restaurant.

- Vi synes, der mangler et sted som vores. Vi vil gerne give et ekstra pift til takeaway-udvalget, der er i byen. Efter tre års erfaring med restauranten i Aarhus, og mange tilfredse kunder, føler vi os klar til at tage nye udfordringer op og hvorfor så ikke Aalborg?

Den præcise åbningsdag er endnu ikke helt på plads.

- Men vi regner med, at vi åbner og byder gæsterne velkommen i slutningen af august, siger Hoang Pham.

- Og vi har planer om at uddele gratis mad på åbningsdagen.

Wok This Way åbner på Boulevarden 38.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...