Manden bag Facebookgruppen Aalborg i Små Fotoglimt laver fototur

AALBORG: Det er populært som aldrig før at fotografere - med kamera eller mobil. Og hver måned samler Facebookgruppen Aalborg i Små Fotoglimt i titusindvis af opslag, kommentarer og likes.

Er du medlem af gruppen, vild med at fotografere eller bare interesseret i din by, har stifteren af gruppen, Thorkil Jensen, et usædvanligt godt tilbud.

Søndag 13. september inviterer han nemlig os alle på en FotoFodtur gennem Aalborg. Turen får særligt fokus på nybyggerier og arkitektur gennem 400 år.

- Jeg vil på nogle timer vise rundt og fortælle historie fra 400 års forskellige nybyggerier i Aalborg. Byen er meget mere end populære stokroser og idyl, men området, Fruebyen, var heller ikke specielt lovprist og velset, da man byggede her i tidernes morgen, siger Thorkil Jensen, der personligt er begejstret for byens mange arkitektoniske stilarter, i en pressemeddelelse.

Thorkil Jensen er ivrig fotograf med et meget varmt forhold til Aalborg. Privatfoto

Han mener, vi skal være stolte over Aalborgs udvikling, hvor fortidens nytænkning udenfor den oprindelige by i 1600-tallet i dag er bevaret som gamle dages nostalgi.

- Vi går en tur, hvor hygge er en del af oplevelsen selv med seriøs respekt for Coronaregler. Jeg håber også, jeg kan krydre med lidt historie og en håndfuld historier fra Aalborg, der kan fremkalde smil og måske genkalde minder hos nogen, siger Thorkil Jensen.

FotoFodturen begynder på Mølle Plads søndag 13. september kl. 10. Arrangementet er gratis, og varer cirka tre timer.

Det er den syvende fototur Thorkil Jensen laver i Aalborg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...