Cool Car Race afslutter dette års tur i Aalborg. Se her, hvornår du kan se de mange fede biler

AALBORG: Er du vild med biler, og drømmer du om at spotte en af de der rigtig flotte sportsvogne? Og her taler vi altså ikke bare biler i den mellemfede klasse med Mazda MX5 eller BMV Z3. Nej, vi taler supersportsvogne i stil med Porsche 911, Aston Martin Vantage og Ferrari 458. Så er der det helt rigtige arrangement i vente for dig.

Lørdag 25. september ca. kl. 12.15 fyldes Budolfi Plads nemlig med biler i den rigtig dyre ende, og der er frit lejde for at komme og se de mange flotte biler helt tæt på.

Bilerne samles i Aalborg som en del af dette års Cool Car Race, der i år starter i Odense og slutter i Nordens Paris. Her er det 45 meget velhavende mænd og kvinder, der sætter sig bag rattet i deres egne superbiler og samler ind til et godt formål.

- Der er tale om den formentlig største koncentration af supersportsvogne nogensinde samlet i Aalborg, og undervejs samler deltagerne millioner af kroner ind gennem konkurrencer, auktioner, happenings, etc, fortæller arrangørerne bag i en pressemeddelelse.

Igennem årene er der samlet mere end seks mio. kr. ind, og i 2019 slog man rekord med 2,1 mio. indsamlede kroner. I år er målet at slå den tidligere rekord.

De indsamlede penge går ubeskåret til børn i Danmark, og pengene uddelegeres af fonden CoolUnite, som Jacob Risgaard er stifer af.

Jacob Risgaard, der er kendt for at køre i rigtig lækre biler, kører denne gang sammen med Henrik Østergaard i en Ferrari Portofino.

Du kan se alle de fede biler, du kan opleve på dagen her.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...