Interessen er stor, og håbet er blandt andet at skabe endnu mere sammenhold og fællesskab

AALBORG: eSporten er blevet en stor del af sportsverdenen, og nu sparkes DBUs første eFodbold-turnering for breddeklubber snart i gang - når myndighederne vurderer, det igen er forsvarligt at være mange samlet et sted.

I Aalborg stiller AaB med et hold i U13-16 aldersgruppen, og Aalborg Fremad stiller slagkraftigt op med hele tre hold i U17-Senior turneringen.

- Vi har i Aalborg Fremad de sidste to år gået med overvejelserne om at starte eSport op. Da DBU informerede om, at man ville gå eSport vejen, var vi slet ikke i tvivl, da vi også vidste, at det var efterspurgt blandt vores medlemmer. Flere af vores medlemmer er habile FIFA- spillere og bruger meget tid på både FUT og Seasons samt lukkede turneringer. Vi har derfor allerede i debutsæsonen valgt at stille med tre hold, selvom vi faktisk havde spillere til flere, siger holdleder i Aalborg Fremad, Nicklas Bregendahl, i en pressemeddelelse.

Når eFodbolden sparkes i gang, kan det være med til at skabe sammenhold og fællesskab i klubberne. Det håber Nicklas Bregendahl også sker i Aalborg Fremad.

- Vi forventer, at det kan give klubben et bedre sammenhold og styrke de sociale bånd. Vi regner med, at vores medlemmer på denne måde vil bruge endnu mere tid sammen og derfor få en bedre relation. Det er alt i alt et hjerteligt velkomment initiativ fra DBU, siger han

Der spilles 2 mod 2 i turneringen i FIFA-spillet, så der skal et godt samarbejde til mellem holdenes spillere for at opnå succes. Derudover er det et tilbud, der kan gøre det attraktivt for mange nye børn, unge og voksne at blive medlem i en fodboldklub, mener holdlederen.

Turneringen begynder som nævnt først, når myndighederne vurderer, at det igen er forsvarligt at samles mange mennesker.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...