Købe julepynt eller en tur i biffen - mulighederne er mange, nu det officielt er efterår. Arkivfoto
Livet her

Vild med efterår - her er 5 ting du nu kan gøre med god samvittighed

Mørkere tider giver nye muligheder for selvforkælelse

03. september 2022 kl. 15:04

AALBORG: Lider du af solstress. Altså den der nagende fornemmelse af, at man er forpligtet til at nyde det gode vejr, når nu det er der. Sidde ude om aftenen, selv om det både er koldt og småmørkt - gå en tur når man virkeligheden har mest lyst til at se tv.

Kan du genkende det, så fortvivl ej, for du har lige fået verdens bedste kort på hånden. Med septembers komme er det nemlig officielt efterår, og det giver pludselig en hel række nye muligheder for selvforkælelse. Så rul gardinerne ned (hvis solen er i vejen) og giv den gas med indendørs hygge - med god samvittighed.

Kaffe med lidt ekstra

Rosé, cava eller øl er fint, når solen skinner. Men nu skal der varme til, og hos Whiskybaren Kahytten i Vejgaard kan du nærmest komme jorden rundt i en kaffekop.

Vi har tidligere fortalt om, hvordan baren blandt andet laver american coffee (med bourbon), greek coffee (med ouzo) og carribean coffee (to slags rom).

Biografmørke

Efterår er filmtid!

Om du er til Maverick, Bamse eller Elvis, så er der masser af gode grunde til at synke dybt ned i biografsædet og få den helt store lyd- og billedoplevelse.

Biografen i Kennedy Arkaden er i fuld gang med en større opgradering med blandt andet nye, store stole og bar, kiosk og foyer. Du kan læse om forandringerne her, og glæde dig til alt er færdigt i biografen.

BilligBlomst er allerede gået i gang med at sælge julepynt.  Foto: Martél Andersen

Købe julepynt

Der er kun ganske få måneder til højtiden over dem alle. Synes du, det er alt for tidligt at tale om jul, så træk tæppet op over hovedet og vent et par måneder med at interessere dig for nisser og gaver. Er du derimod julebegejstret, så kan du nu med god samvittighed gå i gang.

Som vi tidligere har fortalt her på aalborg:nu, så er BilligBlomst for længst gået i gang med at sælge julepynt, så du kan blive klar til det går løs.

Vand og varme

Selvom temperaturen på nogle dage stadig er sommerlig og indbyder til bare knæ, så kan et skud varme nu også være ganske godt.

Er du til vand, wellness og saunagus, så er idrætscentret på Lerumbakken stedet at tage hen. Du kender det måske som Skansebadet, Solsidehallen eller Svømmeland Nørresundby, men som du kan læse her har stedet ændret profil hen over sommeren.

Få varmen med saunagus i Skansen. PR-foto

Indesport

Med efteråret kan du også igen se masser af sport indenfor. Lørdag, 3. september, er der en debut af de store, når hele Danmarks Mikkel efter planen løber på banen for Aalborg Håndbold for første gang.

Holdet spiller hjemme mod Nordsjælland Håndbold, og du kan læse mere om Mikkel Hansens kommende debut her

Annonceret indhold

Nyeste