Den nye filial skal ligge i Nørresundby og har et lokalt par i front

AALBORG: Er du som mange af os vild med et godt tilbud, så er der nu nye muligheder.

Den landsdækkende tøjkæde Dansk Outlet er nemlig snart klar med en ny butik i Nørresundby. Butikken, der er på 1.000 kvadratmeter, ligger i Løvvangscentret og er kædens nummer 29 i rækken.

Dansk Outlet var hen over sommeren ude og lede efter en ejer til den nye filial - og det er lykkedes at finde ikke bare én, men to.

Det er nemlig det lokale par Troels Bay og Rikke Mariager, der er de nye indehavere.

- Håndværkerne er i gang, facaden er ved at blive gjort klar, og vi har også helt styr på vores crew - så nu vil vi bare gerne slå dørene op og byde vores kunder velkomne. Vi er glade for, at vi kan være med til at udvikle byen og skabe noget mere liv, og vi har da også allerede fået rigtigt mange positive tilkendegivelser. Det har faktisk været helt overvældende med den opbakning, vi har fået, selv her lang tid før vi åbner, fortæller Troels Bay i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Stor outlet på vej: Er du den nye ejer?

Løvvangscentret har længe haft flere tomme lokaler, men nu er der efterhånden ved at være fyldt godt ud med butikker, og det glæder Rikke Mariager, der mener, at Nørresundby har brug for mere butiksliv.

- Vi bor jo selv her i Nørresundby, så vi har jo nok også en ekstra interesse i at være med til at løfte området yderligere og gøre det mere attraktivt at bo og arbejde her. Og vi har hørt fra mange her i lokalområdet, der siger, at der har manglet en stor tøjbutik i byen. Hvis man skal handle tøj, så skal man til Aalborg, siger hun.

Den nye Dansk Outlet åbner torsdag 29. oktober - åbningen bliver markeret over fire dage for at skabe bedre afstand og sikre forhold for alle kunder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...