Bilka afholder i samarbejde med Red Bull Danmarks største 1 mod 1 turnering i Counter-Strike: Go

Bilka har præmier på højkant, når de i samarbejde med Red Bull afholder Danmarks største 1 mod 1 turnering i Counter-Strike i 19 Bilka’er over hele landet, oplyser Bilka i en pressemeddelelse.

Turneringen finder sted den 5.-11. august, og den kommer til Bilka i Skalborg 10. august. Målet er at finde Danmarks bedste 1v1 Counter-Strike amatørspiller. Med førstepladsen følger en tur for 2 til ESL One i New York.

- Vælg den Bilka, hvor du vil komme og vise dine reaktionsevner, koncentration og ikke mindst aim! Giv de andre baghjul i først en gruppefase og så en knockout fase. Hvis du er blandt de 16 bedste spillere, går du videre til 1/8-finalen, hvor vi spiller vind eller forsvind, oplyser Bilka.

Der er præmier til første og andenpladsen fra hver turnering, som også går videre til et brag af en finale i Bilka Odense søndag d. 11. august.

- Her dyster vi ikke bare om æren og titlen, men om masser af Red Bulls, lækkert gamerudstyr og ikke mindst hovedpræmien - en rejse for 2 til ESL One i New York inklusive fly og hotel, SteelSeries Arctis 3 BT Headset og et Bilka Gavekort på 2000 kr., oplyser Bilka

De professionelle kigger forbi

Du kan også være så heldig at komme til at møde og prøve kræfter med den absolutte elite inden for Counter-Strike i Danmark. Til finalen slår Phillip ”aizy” Aistrup og Nicklas ”gade” Gade fra North vejen forbi, og du kan også møde Michaela ”mimi” Lintrup på udvalgte kvalifikationsdatoer.

For at deltage skal man være fyldt 16 år, der er plads til 27-36 deltagere i hver Bilka, og alle spiller minimum tre kampe. Turneringen kræver tilmelding på forhånd igennem Bilka.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...