Du får inspiration på workshops og mulighed for at hækle og strikke hele dagen

AALBORG: Er du glad for at strikke og hækle? Så er Fiberfryd måske noget for dig.

Det er en stor strikke- og garnfestival, hvor der hele dagen er forskellige workshops, man kan melde sig til på forhånd, musikalske indslag, højtlæsning, yoga samt fuld forplejning.

- Det er med stor glæde og fornøjelse, vi igen i år kan byde velkommen til knap 180 personer, som er mindst lige så strikke- og hækletossede, som vi er, siger Birgitte Sand Munk fra garncaféen Madsine i en pressemeddelelse.

Fiberfryd er opstået efter et møde mellem hende og Hanne Tambo fra Fokus Folkeoplysning, og fællesskabet omkring at strikke er noget, de begge vægter højt.

De to kreative og sociale kvinder har fået store navne ind og stå for forskellige workshops, og antallet af deltagere er steget år for år. Initiativtagerne er blevet bekræftet i, hvad de allerede vidste; at markedet for kreative sjæle er stort, og det samme er ønsket om at ville fællesskabet.

Er dine kreative tanker allerede begyndt at strejfe mod Aalborg, kan du læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan melde dig til - samt melde dig til de forskellige workshops.

Fiberfryd finder sted for tredje gang. Det er lørdag 2. november klokken 9 til 17 hos Fokus Folkeoplysning på Strandvejen 19.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...