Kulturhus byder indenfor til workshop og 10 timer med strik, hækling og broderi

AALBORG: Er du vild med at strikke, hækle eller brodere? Så har du muligheden for at slå kreativiteten løs, når der er Fiberfryd Håndværk og Designfestival på lørdag 3. november.

Garn og fibre i alle farver vil fylde og flyde, når kreative gæster indtager kulturhuset Fokus på Strandvejen til 10 intensive timer inden for strik, hækling og broderi - både for garvede og nybegyndere.

Det er andet år i træk, at FOKUS i samarbejde med Garncafé Madsine afholder Fiberfryd Festival, hvor der er i år er skruet op for antallet af workshops.

Og uanset hvilke man vælger, er der kyndig undervisning af gæstelærere som den unge nordjyske strikdesigner Lærke Bagger, Mie Fierring, Karen Klarbæk og andre markante navne i designverdenen.

For FOKUS og Madsine handler det om at modernisere fortællingen om de kreative hænder og skabe nye interessefællesskaber, hvor lysten til at dele sin viden og passion med andre er i højsædet.

Arrangementet kræver tilmelding, og gæsterne kan i forvejen melde sig til to ud af i alt 16 forskellige workshops inden for strik, hækling og broderi.

For eksempel Hæklede bobler, en teknik der pynter alt fra huer til toilettasker. Man kan også kaste sig ud i Finesser og detaljer - start og slut dit strik eller Kunsten at skyggestrikke.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...