Kaare tager dig med på Søgaard Bryghus

AALBORG: I Nordjylland har vi en gastronomisk feinschmecker. Han hedder Kaare Fuglsang Bach Toft. Han kommer i forbindelse med sit arbejde for Visit Aalborg godt rundt i madens verden, og her giver han en varmhjertet anbefaling:

En ”all-inklusive” gourmet oplevelse rammer os lige i ansigtet med det samme vi går ind ad de store døre hos Søgaard Bryghus fra C W Obels Plads og med et koncept som er til at forstå.

En lækker tilpasset menu + alt den øl/vin/vand du kan drikke i 3 timer – Bom, det er ikke til at misforstå og det er noget vi kan li.

Det kan virke ordinært og simpelt – Men elsker vi ikke netop det når oplevelsen, smagen og kvaliteten gør vores maver glade?

En appetizer med røget oksefilet sætter gang i smagsløgene. Foto: Kaare Fuglsang Bach Toft

Vores lokale micro-bryggeri i Aalborg, Søgaards Bryghus, kender de fleste af os og personligt har vi op til flere gange besøgt Missing Bell Brewpub, som er Søgaard Bryghus egen øl-pub, og smagt det fantastiske øl som Brygmester Claus og hans team brygger men videste du, at hos Lisa og Claus kan du også få en gastro-madoplevelse?

Vi gjorde ikke før vi fik muligheden for at smage og opleve ”Hele Svineriet” i de autentiske og smukke lokaler og med en nordjysk kærlig, varm og nærværende betjening fra alt personale vi mødte.

På vej til bordet passerer vi den store vinbar med flere rosé, hvid – og rødvine fra bl.a. Sigurd Müller samt lækkert friskbagt brød fra Cafe Penny Lane – Alt til fri afbenyttelse

På vores bord bliver hele det store øl-kortet lagt – for ligesom vinen – er der alt det Søgaard-øl vi kan drikke og hvem siger nej til det på Aalborgs bedste bryggeri?

Ja, de er gode på øl men kan de også lave mad?

Koldrøget laks med lækker avocadocreme. Foto: Kaare Fuglsang Bach Toft

Det er temmelig nemt at svare på: JA! Søgaard Bryghus kan ikke blot lave gastropub mad men også gourmet mad.

Vi smager bl.a. en appetize med røget oksefilet, sprød dansk salat og sweet drops, koldrøget laks med avocadocreme, sprød dansk agurk og rugbrødschips, kalvecuvette med danske gulerødder, selleripuré, fantastisk glace og nye danske kartofler samt en spændende variation af danske rabarber, sprød tuille og vaniljeis.

Stort set alle råvarer er lokale fra Aalborg og Nordjylland hvilket tydeligt smages.

Gastropub, Bryggeri, Destilleri, Brew eller Restaurant?

Danske rabarber, sprød tuille og vaniljeis. Foto: Kaare Fuglsang Bach Toft

Selv om alt er muligt i den samme varme, autentiske og smukke bygning så er der tydelig forskel på deres a la carte menu i deres gastropub, deres gourmet i deres restaurant, deres øl i deres brewpub samt når snakken og tasting går på deres gin og whisky produktion i destilleriet.

Søgaard Bryghus kan det hele og de lykkes faktisk imponerende flot med det.

Her får du en ”all inklusive” gourmet oplevelse som absolut skal prøves og som du trygt kan invitere din familie eller bedste venner med på.

Vil du med på flere gastronomiske rejser sammen med Kaare? Så læs dem her:

Her kan du læse om hans besøg på Skagen Fiskerestaurant.

Her kan du læse om hans besøg på Scheelsminde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...